24 Mart 2017 Cuma

Maybelline Push Up Angel Maskara



Göz makyajının olmazsa olmazı maskara sanırım . Biz kadınlar her zaman " en iyi maskarayı " arıyoruz. Bu arayışımızda bazıları bizi mutlu etse de bazıları hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor.
Push Up Angel maskaradan önce ülkemize gelen Push Up Drama'nın çoğu kişide hayal kırıklığına yol açtığını görünce kendisi ile hiç tanışmamaya karar vermiştim. Daha sonra aramıza katılan Push Up Angel'ı ise hakkında hiç bilgi sahibi olmadan parlak mor ve lila ambalajına kapılıp aldım. 
İlk açtığım an fırçasını görünce " bununla ne yapabilirim?" soruları aklımda dolansa da sürdüğüm an sorularım uçuverdi.

Maskaranın tasarımı , renklerin uyumu oldukça güzel . Benim gibi mor severleri derinden etkiliyor. Bilinen fırçalardan oldukça farklı. İncecik , tek yönlü kaşık şeklinde tasarımı ile şaşırtıyor. 

Kirpiklerimi tek tek ayırıyor , bir miktar da uzatıyor. Ben kat kat maskara sürmeyi sevmiyorum , kirpiklerim tek tek ayrılana dek fırçayı tekrar maskaraya sokmadan tarıyorum. Eğer yapışmış noktalar olursa da temiz bir maskara fırçası ile üstünden geçiyorum.  Kıvırma konusunda kendimde yorum yapamasam da kardeşimin kirpiklerinde gördüğüm kadarı ile çok başarılı değil. Yani düz kirpikleriniz varsa öncesinde bir kirpik kıvırıcı kullanmanızı öneririm.
Baz ile kullandığımda ise memnun kalmadım. Tek başına başlı başına iş görmesi artıyı hakediyor. 


Gün içerisinde akma , dökülme , bulaşma sorunlarının hiçbirini yaşamadım. Verdiği siyahlık da gayet başarılı. 
Bitince tekrar alacağım. Çekmecemde bulunsun istediğim maskaralar listesine ilk sıralardan giriş yaptı. 

10 yorum:

  1. Gözde senin kirpiklerinde müthiş durmuş, bayıldııım!!!! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
  2. ben de sevdim diyebilirim ama kıvırma yapmadığından benim düz olan kirpiklerimde çok bir istediğim etki yakalayamadım. kıvırıcı kullanmayı sevmediğimden iki rimel üst üste deneyerek ürünü tüketmeyi ve bir daha almamayı düşünüyorum :) ama kıvrık kirpiklerde seninkiler gibi etkisi harika olacaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya benim kardeşimin düz kirpiklerini kıvırmada da çok başarılı olmadı:(

      Sil
  3. bu maskara bu yıl çok konuşuldu bi almayan ben kaldım heralde ama en kısa sürede deneyeceğim güzel de durmuş :) yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel durmuş maşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Vauv sayın seyirciler demek istiyorum! Çok güzel durmuuuş! Benim tarte rimel bitince ben de buna başlicam çekmecemde duruyor:) Ya da hemen açsam mı:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgiciğim sabret sabret sonra hakkını vererek kullanırsın. Umarım sen de beğenirsin <3

      Sil