23 Haziran 2017 Cuma

Kore Kozmetik Alışverişim (Korendy.com)



Merhaba ,

Eminim ki hepimiz pürüssüz , aydınlık , parlak bir cilde sahip olmak istiyor ve bunun sonucunda vaatlerine bakarak çeşitli ürünler deniyoruz.
Pürüssüz aydınlık cilt denince de akla son zamanlarda oldukça gündemde olan "koreli kadınların " yüzler geliyor elbette. İtiraf etmeliyim ki onların rutinlerine , ciltlerine ben de hayranım bu zamana değin ürünlerini çok merak etsem de denemeyi hiç düşünmemiştim. Bunun baskın iki sebebi vardı. İlki " ürünleri alsam nasıl gelecek ? Elime ulaşacak mı? " ikinci ve daha önemli olan ise " ürünlerin temiz içerikli olmadığı" düşüncesine kapılmamdı.( tamamen benim cahilliğim ve araştırmamamdan kaynaklanıyormuş)

Severek takip ettiğim vloggerlardan Ayşe Çakar'ın  bu videosunu izledikten sonra artık bir şans vermeliyim diye düşündüm. Korendy.com içeriği genel olarak Türkçe hazırlanmış bir site , fiyatlar Tl üzerinden ve site yöneticisi Türk . Yani iletişimde hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Ürünler gümrük garantili şekilde elinize ulaşıyor ve üstelik 100 lira üzerine kargo ücreti de ödemiyorsunuz ve en önemli noktalardan biri de size kargonuzu takip edebileceğiniz bir kod gönderiliyor.  Tüm bunlar bir araya gelince hemen kendime önceliklerime bağlı bir liste hazırladım. Uzun uğraşlar sonucunda 2 ürüne indirgeyip siparişimi tamamladım. Siparişim ve sonrası sırasında Korendy ekibinden her soruma karşılık hızlı cevaplar aldım. ( saat farkını göz önünde bulunduralım ) 

Peki neler aldım ? Ne kadar sürede kargoya verildi ? Ne zaman ulaştı? 

Burun üzerimde ki ve çenemde ki siyah noktalar için Cosrx markasına ait BHA Blackhead Power (79.9 lira) ürününü ve Manyo Factory'nin en ünlü ürünlerinden olan ve satış rekorları kıran Galactomyces Niacin Special Treatment Essence'ini aldım ( 124.9 lira) . İki ürün de oldukça iddialı ürünler. Manyo Factory'nin içeriği ise tam anlamı ile tertemiz. Manyo Factory Eseence'i incelemek için tıklayınız.  Cosrx 'i incelemek için tıklayınız.  ) 

Ürünleri 30 Mayıs tarihinde aldım , 1 Haziran'da paketlendiğine dair mail aldım ve 2 Haziran'da da kargoya verildi ) Tüm bu süre zarfında kargomu heyecandan defalarca kez kontrol ettim. 15 Haziran'da paketim bana sapasağlam ulaştı. Özenli ve güzel paketlenmişti. İçerisinden bir sürü deneme boy ürün çıktı ve kesinlikle böyle bir isteğim olmamıştı. Bu jestleri bile harika bence.

Ben alışverişimden çok memnun kaldım hatta bitmek üzere olan göz kremim için bir sipariş daha verip yanında bir de nem serumu eklemiş olabilirim. 
Eğer siz de Kore Kozmetik ürünlerine meraklıysanız Korendy.com'a mutlaka bakmanızı öneririm.

Umarım sıkılmadan buraya kadar okumuşsunuzdur <3

4 yorum:

  1. Ya çok iyiymiş, ben de bir bakayım Korendy'ye ve fiyatlarına... teşekkürler Gözde'cim bahsettiğin için, ürün yorumlarını da merakla bekliyorum! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok iyiye geldiler ablacım. Özellikle karşımızda Türk olması , takip kodu göndermeleri kesinlikle sahane . Manyo Factory'nin etkilerini görmeye başladım bile . Ben de çok öpüyorum:)

      Sil
  2. Bu markayi daha önce tanimiyorum ama koreden gelen ürünleri bende genellikle begeniyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Gözdecim bilgilendirme için, bu ara ben de kore kozmetik ürünlerine merak saldım bi bakayım :)

    YanıtlaSil