1 Haziran 2017 Perşembe

Mayıs Ayı Alışverişlerim - 2017 ( Cyrene , Cosmo Home , Inglot , Tekin Acar , n11)



Bitenler yazısının ardından bir alışveriş yazısı ile kendimi ödüllendirimeye karar verdim. Hoş bu ay aldıklarımla kendimi baya ödüllendirdim ama hepsi için haklı sebeplerim vardı. 

Geçtiğimiz ay aldığım ama bu ay elime ulaşan Cyrene Anneler Günü kutusu beni bir hayli mutlu etti. Kutunun içerisinden hassas ciltlere yönelik yeni ürünleri Essence , Hassas ciltere uygun misel su , Argan Milk Serum ve Gece Bakım Nemlendiricisi çıktı. Sanırım kutu 90 lira civarındaydı. Baya karlı bir alışveriş oldu.

Yeni bir parfüm arayışına girmişken Calvin Klein - Beauty parfümünü denedim ve çok beğendim. Cosmo Home'da indirimde denk gelince de hemen aldım 150 lir civarındaydı.

Saçlarımın rengini değiştirdiğimden beri kaşlarım içime sinmiyordu. İnglot'un kaş pomadlarına bakıp içerisinde kızıllık bulunduran koyu pomadı görünce aldım. Ayrıca itiraf etmeliyim ki hem Maltepe Park hem de Marmara Forum İnglot Mua'ları inanılmaz kibar ve ilgili.

Bu ay parfüm alıp elimi eteğimi çekmiştim ki Tekin Acar'ın kampanyasını görünce adeta gözüm döndü. 300 lira alışverişe 150 lira, 500 lira alışverişe 250 lira indirim vardı. Ben de en sevdiklerimden olan Issey Miyake parfümü bu kampanya ile almış oldum. 500 liraya doldurmak için de Kızıl saçlar için Natur Vital şampuan ve Photon vucut peelingini de sepete ekledim.
Ne zamandır saçlarıma yoğun bakım yapacak ürün arıyordum. En sonunda Olaplex alayım dedim. Siparişimi tahtatarak.com'dan verdim. Yanına bir de renk koruyucu saç kremi ekledim. Çok hızlılar , paketlemeleri inanılmaz güzel . Kesinlikle tavsiye ederim.

Yine bir süredir aklımı kurcalayan Ki Gold Ginseng Saç Maskesini de bu ay alayım bari dedim. 500 ml ürünü n11'den 50 lira gibi fiyata aldım. Yine güzel paketlenmiş şekilde elime ulaştı. 

Issey Mıyake'nin Pure EDP parfümü ise aklımı feci kurcalıyor. Güzel bir indirimde denk gelirsem neden olmasın? diyerek kendimi yeni şımartma yolları arıyorum.

Bu ay alışveriş konusunu çok abartmışım biliyorum ama mazeretlerim olduğu için göz yumabiliyorum. Sanırım Haziran ve Temmuz ayında da bu hızla devam edip Ağustos ayında umarım ki durulacağım.

12 yorum:

  1. güle güle kullan canım ürünlerini hepsi de çok güzeller

    YanıtlaSil
  2. Gözde'cim hepsini güle güle kullan öncelikle! Bence güzel şeyler almışsın! Cyrene anneler günü kutusu fiyatına göre oldukça başarılı bir kutuymuş. Gold Ginseng Saç Maskesi yorumun bekliyorum; zira 500 mL 50 TL acayip iyi bir fiyat! Öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cyrene'in her kutusunu bayıla bayıla aldım ama günlerdir siteye girip yeni güneş kremleri çıkmış mı diye kontrol etmekten yoruldum :))
      Maskeyi birkaç kez denedim ; aman aman bir yumuşatma göremedim. Bitene kadar zoraki kullanılacaklar rafına terfi edecek sanırım:(

      Sil
  3. ki gold benim de listemde, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok bayılmadım ne yalan söyleyeyim. İçerisinde silikon olan bir ürünü de saç diplerine sürme düşüncesi pek mantıklı gelmediği için sadece boy ve uçlarına uyguladım ama yumuşatma etkisi de " wuu harika " etkisi bırakmadı:(

      Sil
  4. Ah Tekin Acar yaktın bizi:) Ama aferim iyi indirim yaptı:)
    İhtiyaçmış hepsi yaa içini rahat tut tatlım:) Güle güle kullan:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaktı ki ne yaktı. Ben hala bir indirim yapsa da Issey Mıyake'nin edp parfumu ile Dolce&Gabbana'nın Güllü parfümüne baksam diyorumm. Ay bir de Chloe vardı:)

      Sil
  5. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil