10 Haziran 2017 Cumartesi

Phyto Phytokeratine Sprey



Merhaba ,

Saçlarımın rengini değiştirince bakımlara da ağırlık verdim. Hem ısıdan koruyucu hem de bakım yapan ürün arayışındayken; tercihimi  beğendiğim markalardan biri olan Phyto'dan yana yaptım.
Phytokeratine serisi içerdiği keratin ile saçları onarmayı vaat eden bir seri. Son zamanlarda her aldığım üründe keratin arar oldum . Keratinin saçta ki onarıcı etkisini görmezden gelmemiz elbette mumkun değil. 

Phytokeratine Sprey ; ısıyla aktive olan koruyucu sprey, bir yandan yıpranmış saçın iç yapısını etkili bir şekilde korur diğer yandan da fön işlemi sırasında ısıya ve ısının yarattığı kırılmalara karşı kalkan görevi görür.

Yani sadece ısıdan korumakla kalmıyor aynı zamanda da saça bakım yapmayı ve onarmayı vaat ediyor. 

Sprey mekanizması gayet iyi ayarlanmış. Ne çok ne az yeterince ürün püskürtüyor. Benim saçlarım uzun olduğu için ben yaklaşık 10 kez filan püskürtüyorum . 
Daha önce kullandığım ısıya karşı koruyucular su formunda oldukça sıvı iken Phytokeratine sprey ise daha sütümsü ve yoğun yapıya sahip. Fakat bu sütümsü yapıya rağmen saçlarımda ağırlığa , yağlanmaya sebep olmadı . Bence bu büyük bir artı.
Phytokeratine sprey ile saçlarım oldukça kolay taranıyor ve yumuşacık oluyor. Isıya karşı koruyucu etkisi konusunda net bir şey söyleyemem zaten bu tarz ürünlerde o etki nasıl net olarak anlaşılır bilmiyorum ama yine de her kurutmadan önce mutlaka kullanıyorum. Onarma konusunda ise aman aman bir etki göremedim ne yazık ki .

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve içerisinde 2 kullanımlık kaldı. Tekrar almayı düşünmüş olsam da başka bir ürün aklımı çelince tercihimi ondan yana yaptım.

10 yorum:

  1. Phyto ürünlerini hiç kullanmadım ve çok merak ediyorum ama farklı ürünler alıp durunca hiç Phyto'ya sıra gelmedi.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni çıkan ürünleri gördükçe insan sürekli elinin altındakine bakmıyor sanki. Ben memnunum ama Phyto ürünlerinden:)

      Sil
  2. Phyto ürünlerini beğeniyorum. Elimde kullandığım ısıya karşı koruyucu bitince ben de bakayım. Güle güle kullan, sevgiler💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı Rujlu Blog senin de beğenmene çok sevindim. Çok öpüyorum. sevgiler :)

      Sil
  3. Onarma konusunda da etkisi olsun isterdim; malum fiyatları uçuyor... diğer aldığının yazısını da merakla bekliyorum! Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya keşke biraz daha onarsaydı . Şimdi Matrix'in bir ürününü aldım . daha çok kullanma fırsatım olmadı ama baya meraklıyım. çok öpüyoruö:)

      Sil
  4. Keratin içeren ürünlerle ilgili hep olumlu yorumlar duyuyorum.Elimde beklettiğim keratin içeren bir seriyi ilk fırsatta deneyeyim bende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keratin içeren ürünlere sanırım benim de zaafım var:)

      Sil
  5. Hangi ürün aklını çeldiiii:p
    Ben de bunu merak ediyorum ama saçlarım hem çok çabuk ağırlaşıyor hem çok dökülüyor bu ürün daha da arttırır mı diye tırsıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım aslında bu ürün arttırmaz sanırım içeriği temiz. Onun dısında su an Matrix'in bir keratin spreyini aldım:)

      Sil