12 Temmuz 2017 Çarşamba

Haziran 2017 Alışverişlerim ( Sachane , Rossmann , n11 , H&M )



Merhaba ,

O kadar yoğun ve dolu günler geçiriyorum ki , bilgisayarı açacak vakti dahi bulamıyorum. Tatlı, heyecanlı bir koşturma içerisindeyim. Yaptığım alışverişleri unutmadan , kaldırıp kenara koymadan paylaşayım istiyorum.

Haziran ayında yaptığım alışverişler çok fazla değilmiş aslında .


Sachane.com 'dan Herboria Max markasına ait 2 boya ve oksidan aldım. 25 ml Osmo 10 hediyesiydi. Boya hakkında konuşmak istiyorum. Daha önceden saçlarım magenta rengiydi ve akmıştı. Daha çok mora döndürmek için 6.2 koyu kumral viyole ile 0.22 viyole mix eşit oranda karışırıldı ve sonuç hüsran. Tamamiyle patlıcan moruna döndü. 6 tabanlı bir renk olmasına ragmen 4 gibi koyuydu ve morluk sadece yansıma ile ortaya çıkıyordu. Saçlarım magentadan çok daha hızlı aktı ama akan kısım mor kısmıydı. Su an koyu kumral - orta kumral saç rengim var. Hiç memnun kalmadım boyanın performansından .

Yine sachane.com'dan Matrix markasının Keratinedose spreyini aldım. Güzel gibi .
Sachane.com alışverişimden çok memnun kaldım. Paketlemesi ve hızı oldukça güzeldi.


Rossmann'a şampuan almak için gitmiştim. Otacı'nın Keratin şampuanını set halinde görünce aldım. Şamuan çok çok güzel. Saçlarımı kremsizken bile yumuşacık yapıyor , mis gibi kokuyor. İçeriği tertemiz.

Bu ay saç bakımına takmışım. Selective'in Ammino Keratin maskesini aldım. Etkisinden de memnunum.
H&M 'in bu mini süngerlerinin tatlışlığına dayanamadım ve aldım. Oldukça başarılılar.


Bayram indirimlerinden Rossmann'dan Isıya karşı koruyucu spreyi ve tesadüfen girdiğim bir Migros'dan Nivea Pure & Natural Roll-on'u aldım. Isana 12 lira filandı. Nivea ise 8 liraydı.


Bu alışverişlerim dışında Korendy.com'dan da bir alışveriş yaptım. Onu da bir önceki yazımda detaylıca anlatmıştım. Okumak için tıklayınız.

Baya baya saça yatırım yapmışım sanırım :)

6 yorum:

  1. Saç ürünleri ayı olmuş bu güle güle kullan yorumunu bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ürünlerine sanırım kapım her daim açık olacak . Elimdekiler bitmeden almayayım diyorum ama dayanamıyorum görünce:)

      Sil
  2. Süper ürünler güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil