3 Nisan 2017 Pazartesi

Mart Ayı Alışverişleri ( Gratis , Flormar , Eve Shop, Rossmann )


Merhaba ,

Mart ayı boyunca alışverişimi minimum tutmuşum. Kocaman bir alkışı hakettim sanırım ama Nisan ayında alacaklarımı göz önünde bulundurunca pek de bir şey değişmiş olmayacak gibi.

Aldıklarımın toplu görüntüsü bu şekilde :) 


Urban Care Düzleştirici Etkili Köpüğü Gratis'den aldım. İndirimli fiyatı 19 liraydı sanırım.
Flormar Far Bazı 03 numara ise aydınlatıcı olarak kullanmak üzere alındı.

Rossmann'a gittiğimde Essence 'in Must Haves refil ürünlerinin geldiğini görünce mini bir palet oluşturmak istedim. Farların teki 5.5 lira, palet de 5.5 lira. 

Son olarak Eve Shop'un internet sitesinden bir alışveriş yaptım. İndirimde merak ettiğim ürünleri görünce almak istedim ama kargodan kesinlikle memnun kalmadım. 
Pazar gecesi yaptığım alışveriş cuma günü elime ulaştı. Sosyal medyada ürünlerin 1-2 iş günü içerisinde kargoya verildiğini belirtmişler. Ben de kendilerine 2 iş günü geçtiğini ve hala kargoya verilmediğini yorum yazdım fakat bir dönüş dahi yapmadılar. En azından yorumla dahi ilgilenebilirlerdi diye düşünüyorum. 


8 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan :) Loreal'in botanicals serisini çok merak ediyorum ama içeriklerini inceleme fırsatı bulmadan almak istemiyorum. Essence farlar da çok şekerler :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İçerikleri benim hoşuma gitti. Özellikle silikon içermiyor oluşları harika ama şampuanları sls içeriyor :(

      Sil
  2. güle güle kullan şekerim hakikaten pek de minimal bir alışveriş olmuş benimkilerin yanında :-))) essence farlar hakkında yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan tatlışım^^ botanicals ın yorumunu bekleriiiz:-*

    YanıtlaSil
  4. Kocaman bir alkış sana!!! Essence palet ve farlar ortak alışveişimiz olmuş. Yalnız ben o farların mat olanlarını pek beğenmedim; çok aşırı kuru geldi. Sedefli olan bir-iki rengini alıp denemeyi ve sonra değerlendirmeyi düşünüyorum. Flormar'ın o Eye Perfection Primer'ı çok güzel cidden, hem far bazı hem de dediğin gibi aydınlatıcı olarak çok tatlı. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım tatlış ürünlerini ;)

    YanıtlaSil
  6. urban'ın o düzleştirici köpük yazını özellikle çok merak ediyorum umarım gelir :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel günlerde kullan. Botanicals benimde dikkatimi çekmişti, refil farlar çok güzel değil mi? :)

    YanıtlaSil