21 Nisan 2013 Pazar

Maybelline Gel Eyeliner - Black Pink Diamonds



Herkese merhabalar.
Bugun maybelline gel eyeliner  ile ilgili konusalim istedim . Aslinda bu urunle ilgili yazilar coktan yazildi cizildi ama bende eksik kalmayip yazmak istedim . Eyeliner benim icin cok onemli, her gun mutlaka kullaniyorum . Bu eyelinerdan once baska markalar da denedim ama eyeliner surme ozurlu oldugum icin hep kenara biraktim. Eyeliner yerine siyah asansorlu kalem kullaniyordum gozumun ustune. Onlardan da cok memnundum, yazilarini yakinda yazacagim ama eyeliner baska . Neyse, bu eyeliner ciktiginda, e alip bunu deneyeyim bari dedim ama gittigim yerde siyahi kalmadigi icin, icinde pembe isiltilar olan bu urunu almaya karar verdim . Pisman miyim ? Kesinlikle hayir . Urunle ilgili yorumlarima gelirsek en basta sunu belirtmek istiyorum , ben eyeliner dipliner surmeyi  beceremiyorum ama bu urun baska  cok guzel yapisi var . Surerken hic zorlanmiyorsunuz firca adeta goz kapaginizdan kayip gidiyor. Bu arada fircasi da icinden ciktigi icin ek bir firca almaya gerek kalmiyor. Gerci ben fircasindsn bu kadar umitli degildim ama ona da ayri bayildim cunku hem ince hem kalin eyeliner cekebiliyorsunuz ki ben incecik suruyorum eyelinerimi  . Eyeliner ise cok guzel gercekten.Tek katta istediginiz sonucu alabiliyorsunuz ustunden defalarca gecmeye gerek kalmiyor .  Sabah okula giderken nasil surduysem aksam geldigimde de oyle oluyor gerci rengi hafif donuklasiyor ama onemsenecek düzeyde olmuyor en azından benim icin . Ayrica akmiyor ki bu onemli kimse panda gozlere donmek istemez gun icinde . Icerisindeki minik pembe isiltilar surdugunuzde pek belli olmuyor sadece isigin altinda yansimalar yapip murdum rengimsi gozukuyor. Genel olarak ben bu eyelinerdan cok memnunum  . Fiyati 24 lira veya 25 lira ama Maybelline'in sık sık yaptigi indirimlerle cok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Eger boyle bir urune ihtiyacınız varsa sans vermenizi oneririm .


8 yorum:

  1. Ben de çok memnunum bu üründen, fırçasıyla da çok güzel sürülüyor gerçekten. Diğer renklerini de toplamayı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kahverengisini de almayı dusunuyorum . Yakınlarda guzel bir indirim olursa alacagım sanırım :)

      Sil
    2. Bugün vardı sanırım 17 mi neydi gratiste

      Sil
    3. Tesekkur ederim. Bu hafta gidip bakacagim :)

      Sil
  2. bende geçen hafta aldım maybeline gel eyeliner'dan.rimmel'in göz kalemini kullanmak çok pratik geliyor ama bu ürün içinde çok iyi yorumlar okudum.sanırım aldığıma pişman olmayacağım.bloğunuzu takibe aldım bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba happywishtree hosgeldin bloguma bende geliyorum hemen :-)
    Ve eminim pisman olmayacaksin cunku yukarida bahsettigim goz kalemlerinden biri de rimmel ve cok guzel gercekten ama bu eyeliner ayri bir guzel :-)

    YanıtlaSil
  4. Alınacaklar listeme ekliyorum hemen :) rengini de yapısını da beğendim. Banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemeni öneririm gerçekten. ben eyeliner süremezken bunu rahatlıkla kullanabiliyorum eminim ki memnun kalacaksın. =)
      bloğuna da hemencik geliyorum =)

      Sil