25 Nisan 2013 Perşembe

Mini Alısveris

Merhabalar . Sizlere bu hafta yaptığım ufacık alısverisi göstermek istiyorum. Elimde cok fazla kozmetik urunu olduğu icin kendimi Anneler Gunune kadar tutmaya karar verdim . O yüzden az ve gerekli seyleri alıyorum kendime. Bu hafta da Komili Bebek Sampuanı aldım. Bebek şampuanları ile goz makyajımı temizlediğim icin sürekli elimde bulunduruyorum. Dalin kullanıyordum ama bitince bunu almak istedim. Migrostan 9 lira gibi bir fiyata aldım.
Eklips Fondoten Sungeri aldım. Aslında fondoten kullanmıyorum . Bu süngeri concealer sürmek icin aldım Gratisten . Bakalım becerebilecek miyim sürmeyi ? Fiyatı 4.5 tl .
Essence liquid ink eyeliner. Bu eyelineri bana babam aldi. Alırken kapağındaki gibi mavi sanmis eve gelince siyah olduğunu gordu(k) . Eyeliner waterproof  yazisini yakinda yazacagim. Fiyati 8.55 tl.

4 yorum:

  1. aldıkların hayırlı olsun, bebek şampuanıyla nasıl göz makyajını temizliyorsun? pamuğa döküp kuru kuru bekletiyor musun önce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ceydacım. yok goz çevremi ıslatıp bebek şampuanı ile ovuyorum goz çevremi , bastırmadan. sonra da bol su ile duruluyorum =)

      Sil
  2. bende göz makyajımı bebe şampuanı ile temizliyorum dalin kullanıyordum görevli bayan cansın baby kullanmamı tavsiye etti bir dene derim..

    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu biterse ona da bakmayı dusunuyorum ama koskocaman nasıl bitcek merak icersindeyim . sunu itiraf etmeliyim ki galiba dus jeli olarak bile kullanacagım bunu =)

      Sil