4 Mayıs 2013 Cumartesi

Bitenler -Cope Gidenler

Merhabalar.
Bugun bitenler - cope gidenler yazisi ile karsinizdayim ama once sizlere bugun yasadigim bir seyi anlatmak istiyorum . Babamla carsiya ciktik yolumuzun uzerinde Gratis oldugu icin 
aklima The Balm`in Put A Lid On It far bazina bakmak geldi . Iceriye girdigim gibi The Balm standina yoneldim ve yonelmemle birlikte hoop bir calisan tepeme dikildi ve her zamanki suratsizliklari ile ne baktigimi sordu bende The Balm`in far bazina baktigimi soyledim . Eli standa uzandi ve bana Time Balm Primer cikardi . Bende gayet guzelce bunun olmadigini faz bazi istedigimi soyledim . Hanimefendi nasil bir ego patlamasi yasiyorsa artik , ukala bir sekilde ` baz olarak birtek bu var bu markada baska bir sey yok ` dedi. Gozum stantta gezinirken bir de ne goreyim Time Balm in hemencik yaninda masum masum bakiyor  Put A Lid , hemen uzandim ve aldim ve calisan bayana ` iste bu far bazi , bunu ariyorum ` dedim. Ama hanimefendi dedigim dedik otturdugum duduk , en cok ukala benim , en cok ben biliyorum modunda halaa ` hayir o degil tek baz bu var sizin dediginiz baz degil ` diyor. Nssil sinirlendim en sonunda anlatamam . Hic bir sey bilmedigine mi kizayim , ukalaligina mi , bilmisligine mi ? Soyle ters bir bakis attim ve ` Hic bir seyden haberiniz yok en azindan ogrenin Put A Lid far bazi ` dedim . Gratis, Watsons calisanlari gercekten insani deli ediyor.Magzaya girdiginiz anda tepenize dikilip ne bakmistiniz diyorlar . Izin verin de bir bakayim , kene gibi yapismayin ki zevkle alisveris yapabilelim . Bir de madem dikiliyorsunuz tepemize en azindan ogrenin bir seyleri . Kusura bakmayin buraya da bu kadar yazdim ama cok sinirlendim bugun yani.

Simdi gelelim postun asil konusu olan Bitenler- Cope gidenlere.
Ben aslinda urun bitiremiyorum pek fazla bunlar nasil bitmis sasirdim. 

Elidor 7/24 Belirgin Bukleler : Bu krem bukleleri belirginlestirdigini vaat ediyor . Nasil oldugunu inanin hatirlamiyorum cok onceden kampanyada 2 kutu almistim ve kullanmadim. Tas catlasa 5 kez surdum ilk sisesini . Sevgili sevgilimin saclari kivircik oldugu ve elektiriklendigi icin belki gecirir diye o siseyi ona vermistim ama onun kafa derisinde sivilce yapti diye kullanamadi. Bu 2. sise ve son kullanma tarihi gecmis. Copeee. Bidaha da almaam.

Pantene Dogal Sentez Guclendirici Serum: Yazisini onceden yazmistim okumak icin tık tık..
Bu aslında bitmedi ama kokusu degisti o yüzden cope.

Pantene Aqua Light Sacı Agırlastırmayan Bakım: Bu iki fazli sac spreyi . Ben cok önceden alıp biraz kullanip kaldirmisim kozmetik kutusuna. Gorunce cikarayim bitsin dedim ve bitti. Tekrar almam sivi sac kremleri kullaniyorum ama başka 3 favori markam var.

Dalin Bebek Sampuanı : Bununla goz makyajımı temizliyorum .  Su an Komili zeytinyağlı kullanıyorum.

La Roche Posay Toleriane Fluide : Bu nemlendiriciyi cok sevdim yazisini yazmistim okumak için tık.. Tekrar alacagim.

Maybelline Affinitone Concealer : Bu benim ilk concealerimdi . Tam bitmedi içinde azicik kaldi ama alali cok uzun zaman olduğu için cope.  Yazisi için tiktiktik...   Belki alabilirim emin değilim .

Bioblas Sac Bakım Maskesi : Bu maskeyi Gratis alisverisimde Bioblas şampuanımın yanında hediye etmişlerdi. Sac dökülmesini azalttigini vaat ediyor maske ve diplere kullaniliyor . Ben ne yazik ki duzenli kullanmadigim için dökülme konusunda bir sey diyemem. Amaaa kokusu cok güzel , saclarımı da güzel yumuşattı. İndirimde bulursam alacagim sanirsam , emin değilim.

16 yorum:

  1. Bende aldım bugün şampuan inş iyi gelir gönlümün şampuan aşkını arıyorum sıra onda:))
    Bitenlerin meşhurlaşmış sözü->''Gelsin yeniler diyorum (:
    Hangi şehirdesin hangi şubesinde karşılaşdın kadınlarla ?Benide gıcık ediyorlar yahu!!!altı üstü satıcısın çalışansın orda hayır anlamıyorumki bütün günün yorgunluğunumu çıkarıyorsun?yoksa alışveriş yapuyoruz diye bir kıskançlık sendromunamı giriyorsun? Çözemedim gitti şu kadın milletini!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh gelsin canim gelsin . Indirimler gelsin yeniler de gelsin :-) ayni dileklerimi sana da iletiyorum .
      Antalyada canim isiklar subesinde karsilastim , normalinde orada 2 tane cok sevdigim calisan var. Ikisi de birbirinden tatli gorsen her konuda yardimci oluyorlar. Bende onlardan biri vardir dye gittim ama yoklardi . Cidden bilmiyorum kiskanclik degil de hepsi bi ego patlamasi yasiyor . Sonra o hisimla alacagimi almayip hemen cosmetica ya girdim yan yanalar zaten . Orda da lokum gibi tatli bir bayan denk geldi cok guzel ilgilendi :-)

      Sil
    2. :)Burdada akköprü diye bir avm var içindeki bütün gratis çalışanları acayip ilgisiz !gene kızılaydakiler fena değil meşrutiyette var 2 esmer kız onlar gıcık biraz yaşlı olgun bayanlar daha iyi sempatik oluyor birde çirkinler sormaa güzel olsalar kendilerine güvenleri gelir iyi davranırlar :DDD

      Sil
    3. :-) sorms canim ya . Neyse umarim onumuzdeki hafta bizim kizlar olur yoksa hic hos olmayacak cunku :-)

      Sil
    4. (: heeh hadi inşallah saç baş daluyormuşsun kızcağızlara :)))

      Sil
  2. sevgili balböceyi seni kardelenden takibe aldım ve sayfama üyeliye beklerim sevgiler :)
    http://kadinadairherseyvar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba! :)
    Bende Kardelen'den gördüm.Hemen geldim.

    bende beklerim.
    tekaska.blogspot.com

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bu yazini okuduktan sonra bende bu göz bazini iyice merak ettim ve Gratise gittiğimde ilk bunu sordum çalışan kıza,O da bana yüz bazını gösterdi tahmin ettiğim gibi,göz bazi yok dedi.Sonra baktım rafta duruyolar işte bu dedim gösterdim.Aa yeni gelmiş dedi.Ne tesadüf değil mi

    YanıtlaSil
  5. Gratis calisanlari nedense bu kadar garip sekilde davranabiliyor. Madem bilmiyorlar en azindan o yok bu yok demesinler diye dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. sen bilmiyormusun canım? dünyayı gratis ve wantsons cosmo çalışanları yaratmış. tövbe tövbe bu nasıl bir ukalalıktır alışveriş yapmaktan soğudum adamalara para kazandırmıyayım diye alacağım şeyi bıraktırıyorlar. gratise gidiyorum başıma biri yapışıyor. bakıyım diyorum elimden alıp ben veriyim diyor. isteyince ne olduğunu bile bilmiyor. cosmo çalışanları zaten ayrı bir kafa. arkamdan dedikodumumu yapanı ararsın bağırıp bana trip atanımı daha sattığı markayı duymayanımı. bugünde watsonsa gittim garnierin kapatıcısını sordum. suratsız kız biraz az kapıcı sürün bulamayın suratınıza azıcık sade olun demezmi. ne sinirlendim ama çaktırmadım mecbur. kaptıcının yerinide göstermedi salak salak suratıma baktı. almıyacaktım çıktım mağazadan ama almam gerekti gidip kendim bulup aldım. kasadada beklerken gelip salak salak baktı. gözgüzüzlük diz boyu. oluyor böyle şeyler :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa gercekten mi canım. Ben olsam sakin kalamazdım herhalde valla kutluyorum seni. Çalışanlar gercekten rahatsız ediyor cogu zaman ama bu iyice dozunu kacırmıs bence . Kendileri cogu zaman boya kupune giriip cıkıyor bize gelince tester kalmıyor nedense . Neye ne tepki verecegini sasırıyorsun. Ama sunu eklemek istiyorum ben Antalya'da yasıyorum ve surekli gittigim Watsons ve Gratis var. İkisinde de gittigimde benimle ilgilenen ve cok guleer yuzlu cok nazik davranan yardımcı olmaya calısan bayanlar var. Cok nadir bulunuyor boyle calısanlar o yuzden onların calıstıgı magazalardan alısveriş yapmayı tercih ediyorum. Sık bogaz etmiyorlar , yardımcı oluyorlar daha ne isteyeyim :)

      Sil
  7. Bittikçe mutlu oluyorum yahu :) Banada beklerim :) http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil