13 Haziran 2013 Perşembe

Alişveriş #5

Merhabalar. Nasilsiniz?

Bugun gene dışarı çıkmışken ufak bir alışveris yaptım. Almak istedigim son bir kaç şey kaldı sonra kendime bir sınır koymalıyım artık. Bugun yaptıgım alışveris aslında hem ihtiyaçtı hem değildi. Goz cevrem icin bir nemlendiriciye ihtiyacım vardı ama yaşım nedeni ile ne kullanabilecegim tam olarak bilmiyorum bunun uzerine goz cevremin hassas olması da eklenince secenklerim iyice azalıyor. Aslında aklımda bioderma var ama Grtais'te gezerken yeni gelen yada benim yeni farkettigim bu urunleri gorunce denemek istedim. Açıkçası ikisi de Garnier roll-on lara cok benziyor. Biri kafeninli ve koyu halka gidermeyi vaat ediyor  digeri ise kapatıcı etkili ve turunçgilli. Birde Q10 içeren yaşlanma karşıtı olan vardı.  Bunların tanesi 5,5 tl idi . Gratis'in 16 Haziran'a kadar olan kampanyası nedeni ile Gratis'e ozel urunlerin 2.sinde %50 inidim vardı. Yani bir tanesi 2,75 liraya gelmis oldu. 
Fresh'n Soft ıslak mendiller de menthollu . Bunları erkek arkadaşım gormus bizde merak edip aldık. Burun açıcı diye geçiyor bakalım nasıl olacak. Bir pakette 15 tane var 3lü paket halinde satılıyordu ve 3,5 liraydı . 
Flormarın Light Summer oje serisinin renklerini internette görup cok beğenmiştim Flormar'ın onunden geçerken bakayım dedim ve bu rengi beğenip aldık aklımda diger renklerini de almak vardı. 2 liraya aldım bunu da  .

4 yorum:

  1. Güle güle kullan ,kafeinli rol-onları bende acaip merak ediyordum kullandıktan sonra yorumunu bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum yapacagim ama su an %40 indirimde. Denemek istersen sans verebilirsin :-)

      Sil
  2. Güle güle kullan aldıklarını, roll-onları ben de merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandikca yorum yapacagim bende merak ediyorum cok :)

      Sil