24 Temmuz 2013 Çarşamba

EC1 Sac Serumu

Bugun uzun zamandır kullandıgım sac serumundan bahsetmek istiyorum sizlere. Bu serumu yılbası indirimleri doneminde Cosmetica'dan yanlış hatırlamıyorsam 7.9 liraya almıştım. Son 1 kullanımlık kaldı icinde.  Bende bitmeden sizlere yazmak istedim. 

Bu serumun kıvamı biraz yogun , dikkatli surulmedigi takdirde saçları ağırlaştırıp yapıştırma olasılıgı var. Bende bu yuzden bu serumu Down Under Naturals serumum bile birlikte kullanarak kıvamını seyrelttim. Ocak ayından beri kullanıyorm ve anca dibini gorebildim. Bakalım bu serum neler vaat ediyor. 


Kullandıgım zamandan beri gayet memnunum . Sacların elektiriklenmesini engelliyor , kırıklar konusunda da basarılı bence ama sadece bu urun yeterli degil. Tek sorun kıvamının yogun olmasından dolayı kullanım zorlugu. Tekrar alabilecegimi pek sanmıyorum . Cunku kıvamı yogun serumlar beni baya zorluyor.


6 yorum:

  1. bu konuda avon argan yağlı serum en iyilerden biri sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. avon argan yaglıyı kullanmadım ama morfose argan yaglı olan cok basarılı :)

      Sil
    2. Ben de serum istiyordum ama kolay yağlanıyor saçlarım, avon argan nasıl acaba?

      Sil
    3. canım ben kullanmadım ama sevdigim serumlar arasında sarıkız sac serumu var . kıvamı cok yogun degil hem.

      Sil
  2. Gratis de satılan giovanni'nin avakadolu sac serumunu öneririm siper ağırlastirma yok yumuşatdık yapıyor benim keçe saclarını yarı yarıya düzeltti diyebilirim indirimde kaçırma derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok merak ediyordum bu serumu soylemen cok iyi oldu , indirimde alacagım :)

      Sil