18 Temmuz 2013 Perşembe

Maybelline The Rocket Maskara

Merhabalar. .Nasılsınız ?
Bugun Cope gitmiş olan  Maybelline The Rocket maskara ile ilgili konuşmak istiyorum. Oncelikle kabı cok tatlı mavı ve pembenın guzel uyumu var. 

Bu maskarayı cok merak ederek ve fırcasını da Max Factor Lash Effect'e benzeterek almıştım. Fırcası tombul ve silikon uclu , ben tombul ve silikon uclu maskaraları kullanmayı cok seviyorum .
Kullandıgım sure boyunca memnun kaldım. Surdugunuzde donuk bir sıyah degil de guzel canlı bir siyah oluyor , kirpiklerimi ayrımasını seviyorum dikkatli surulmezse birbirine yapıştırabiliyor ama bu bir cok maskaraya oranla daha az.. Uzatma konusunda ben başarılı buldum. Topaklanma ve gun icerisinde dokulme yapmadı. Ne yazik ki tombul uclu oldugu icin dip kirpiklere surmek zor olabiliyor.  Cıkarması zor diyenler olmuş ben boyle bir sorunla karşılaşmadım makyaj temizleyicilerle gayet guzel temizlendi. Genel olarak sevdigim bir maskaraydı ama gozum iltihaplıyken farkında olmadan kullandıgım icin cope gitti. Fiyatı 16-20 lira civarındadır. Maybelline sık sık goz-dudak-ten urunlerinde indirimler yapıyor. İndirimle daha uygun fiyata alabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim.
Gozumde durusunu ne yazik ki cekemedim cunku gozum icin tekrar enfeksiyon riski tasıyordu . 
Denemek istedigim maskralar bitersen belki tekrar alabilirim. 

Gratis resmi bir açıklama yapmış olmasa da etrafta indirim haberleri yayılmaya başladı. Ben gecen hafta olmasını bekliyordum olmayınca umudumu kaybetmiştim ama şimdi tekrar beklemedeyim. Siz neler almayı planlıyorsunuz yazarsanız cok sevirim.

2 yorum:

  1. Hiç birşey almayı planlayamıyorum çünkü bizim buralarda yok gratis,watsons,rossman :((

    YanıtlaSil
  2. Bence iyi tarafindan bakmayi dene cunku her indirimde batiyorz gereksiz seyler almaktan :)

    YanıtlaSil