9 Temmuz 2013 Salı

Mim: Ben Kimim ?

Merhabalar. Bir suredir tembelligim ustumde ve bundan dolayı sizlerden ozur diliyorum . Makyaj Sayfam blogunun tatlı , şeker , guzeller guzeli yazarı Buse beni mimlemiş . Kendisine cok tesekkur ediyorum. Ve kendimi tanıtmaya başlıyorum.

Ben Kimim ?
Adım Gozde 20 yaşındayım, cok tatlı seker bir kardeşim var. Annem ve kardeşim İstanbul'da yaşıyor bende babamla Antalya'da yaşıyorum.

Blogumun adı nereden geliyor ?
Blog yazmaya karar verince adı ne olabilir diye cok kararsız kalmıştım ama sevgili erkek arkadaşım hemen yardımıma yetişti ve Balbocegi olsun dedi bende sonuna ile Kozmetik ekleyince Balbocegi ile Kozmetik oldu.

Blog acmaya nasıl karar verdim?
Aslında buna bir çok arkadaşım aynı cevabı veriyor. Bende merak ettigim urunleri internetten araştırıken bloglar ile tanıştım okudukca etkilendim ve bende yazabilirim diye dusundum.

Neden kozmetik blogu ?
Kozmetik urunlerine karşı bir ilgim var , blogları okudukca bu daha da arttı bu yuzden kozmetik blogu . 

Kişiligim
Yeniliklere pek açık degilim. Genel olarak normal biriyim çılgın tavırlarım yoktur ama çabuk sinirlenebilirim ve haksızlıga kesinlikle gelemem. Dışarıdan soğuk kanlı gozuksem de aslında sıcak kanlı biriyim. Terazi burcuyum.

Hoşlandıklarım
Sevdiklerimle vakit gecirmek en buyuk nese kaynagım. Erkek arkadaşımla piknige gitmeyi , alışverişe gitmeyi , onla gecirdigim her anı cok seviyorum. Her bayan gibi surekli alışveriş yapabilirim.  Film izlemeyi cok seviyorum . 

Hoşlanmadıklarım
Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmam cok sıkılırım. Ne yazik  ki belirli esyalarım yanımda degilse rahat edemiyorum bu ozelligimden hoşlanmıyorum. Biraz bencil biriyim bu konuda da kendime kızıyorum. Odevlerden hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Bir de bulutlu kapalı, yagmurlu havaları hic sevmem icim daralır.

En cok sevdigim makyaj malzemem
Yaz aylarında pek kullanmasam da maskaralar. Bir de son gunlerde favori urunum The Balm'ın Mary Lou aydınlatıcısı tabi far olarak kullanıyorum o ayrı ama olmazsa olmazım gozumun ustune surebilecegim eyeliner veya goz kalemi

Çantamda olmazsa olmazım
Bu benim icin cok geniş kapsamlı bir soru . Bir suru olmazsa olmazım var. Agrı kesici, alerjik hap , selpak mendil , ıslak mendil , gunes kremim , anahtarım , cuzdanım, minik bir kolanya , el kremim , rimel , concealer , goz kalemi , eyeliner ve bir gloss =)

En son okudugum kitap
İnanın hatırlamıyorum. Kitap okumayı cok sevsem de uzun suredir hiç okumadım. Bende Buse gibi en son izledigim filmi soyleyebilirim. World War Z filmini izledim. Begendim ve tavsiye ederim .

Bu mimi yapmayan butun arkadaşlarıma gonderiyorum. çok teşekkur ederim =)

2 yorum:

  1. Hemen yapmışsın ya canımsın. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim♥♥ World War Z filmini ben de çok merak ediyorumm! Seni yakından tanımak çok iyi oldu gerçekten :) Ellerine sağlık, öptümm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm kusura bakma baya gec cevap veriyorum. tesekkur ederim beni de dusundugun icin . filme gitmeni oneririm cok merak ettim . bende seni opuyorum :)

      Sil