19 Ağustos 2013 Pazartesi

Rimmel London Gel Eyeliner 001 Black

Merhabalar. 
Bugun ki konugumuz Watsons'ın bayram indiriminden oldukca uygun fiyata aldıgım Rimmel London'ın 001 Black numaralı waterproof Gel Eyelinerı. 

Elimde aslında Maybelline gel eyeliner vardı fakat bendeki icinde pembe ısıltılar olanıydı ve ben siyah bir eyeliner istiyordum ,bir de parlak bitişli olsun diyordum ama ne yazik ki gel eyelinerlar parlak bitişli olmuyor likitlere gore.  Bu eyelinerın fiyatı 13 liraydi ve %50 indirimle 6.5 liraya geliyodu denemek icin aldım. 

Kabı oldukca hosuma gidiyor minnacık ve ustten cektiginizde fırcası da icinden cıkıyor tam cantaya atmalık yani ustelik fırcası da kullanışlı.
     
                                                         

Surumu ise oldukca yumusak. Elime surerken zorlandım ama gozume surerken hic zorlanmıyorum . Fırca goz kapagımda kayıp gidiyor resmen. Suruldugu zaman tam bir siyahlık veriyor. 





Dogruyu soyemek gerekirse azıcık akma yapabiliyor ama azıcık  kesinlikle panda gozlere donmuyorsunuz elinizle duzeltebiliyorsunuz ve Antalya sıcagında bunu normal karşılıyorm zira İstanbul'da surdugumde boyle bir sorunla karşılaşmadım. Waterproof mu derseniz evet oyle swatchlarda da var elimi suda bir sure beklettigimde dagılma akma yapmadı.
Gun icinde rengi silikleşmiyor ben altına baz kullanıyorum bunun da etkisi olabilir belki. 
Temizleme konusu ise biraz zorlu. Ben once Bioderma Sensibio h2o ile temizleyip ardından bebek samouanı ile yıkıyorum ve o zaman temizleniyor. 
Tavsiye eder miyim? Evet. Tekrar alır mıyım ? Yedekledim bile cunku bu fiyata alınabilecek en guzel eyeliner bence kendisi :)

8 yorum:

  1. Çok güzelmis canım güle güle kullan. Bende en kisa surede deneyip yorumlayacagim bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım senin de yorumlarını bekliyorum ve begenecegini umuyorum :)

      Sil
  2. Way be siyahlığın rengine bak süper canım! güle güle sür!
    Sevgiler:*

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Balım :) Antalya sıcağına dayanan makyaj yok ki kaderimiz bu napalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlımm tesekuur ederim. Oyle valla biz dayanamıyoruz makyajımız nasıl dayansın :)

      Sil
  4. Fiyatı çok iyiymiş gerçekten daha önce haberim olsaydı indirimde alırdım :( Bir dahaki indirimde bakabilirim ama :)) Güle güle kullan Balböceğim ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebegim bir daha ki indimde bakmanı oneririm ben cok memnunum cunku :)) <3

      Sil