29 Eylül 2013 Pazar

Maybelline Goz Makyajı Temizleme Losyonu

Guzel bir hafta gecirmenizi dileyerek bugunun konugu olan Maybelline'nin cift fazlı goz makyaj temizleyicisini sizlere tanıtmak istiyorum.


Oncelikle urun cift fazlı kullanmadan once iyice calkalamak gerekiyor ki iki faz da birbirine iyice karıssın.Maybelline'in dedigine gore ; mavi faz en inatcı makyajı temizlemek icin yaglarla zenginleştirilmiş. Seffaf faz da geriye kalan tum makyaj kalıntılarını temizleyip goz cevresini ferahlatırmıs. 

Benim yorumlarıma gececek olursak bence cok basarılı bir goz makyajı temizleyici. Ben eger suya dayanıklı eyeliner surmssem veya gozumde maskara varsa bu urunle makyajımı temizliyorum . Etkisi ile gayet guzel. Maskaram suya dayanıklı degil onu cıkarması zor olmuyor asıl iş suya dayanıklı urunleri cıkarmada ise bence basarılı. Bu eyeliner'ı Bioderma ile cıkarmaya calıstıgımda zorlandıgımı yazmıstım ama bu urunu kullanırken kesinlikle zorlanmıyorum . Goz cevremi hırpalamıyorum ve tahris etmiyorum. 
 Ayrıca ya ben kullandıgım sure boyunca gozume hic bu losyondan kacırmadım ya da bu losyon goz yakmıyor bunu da belirtmek isterim . 
Tek eksi olabilecek yanı cift fazl oldugu icin kullandıktan sonra hafif yaglı bir his bırakıyor ama ben zaten goz makyajımı temizledikten sonra yuzumu yıkadıgım icin bunu dert etmiyorum. 

Eger makyaj temizleyici bir urune ihtiyacınız varsa bu temizleyici gayet basarılı. Fiyatını inanın bilmiyorum ama 15-18 lira civarındadır diye dusunuyorum. 

4 yorum:

  1. 18 falandı bu bende almıştım watsonsdan balım,öyle süper temizlemesede vıcık vıcık yağlı bir yapısı yok cidden öyle gibi duruyor ama güzel o yönden.güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım . Ben begeniyorum guzel cıkarıyor eyelinerımı :)

      Sil
  2. Benim favori göz temizleyicilerimden biri. Pek çok iddialı markadan daha başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Hatta oyle ayıla bayıla anlatılan Biodermadan daha cok begeniyorum ben bunu :)

      Sil