23 Ekim 2013 Çarşamba

Gunes Kremi Oneriniz Var mı ?

İyi aksamlar.

Gunes kremi olarak Hamilton Everyday Face Mat kullanıyordum. Yazısını okumak icin tıklamanız yeter. Cok sevdigimi de yazımda belirtmiştim ama zaman gectikce yapısı degişti bu ay son kullanma tarihi o yuzden mi yoksa genel olarak mı boyle bir sorun var bilmiyorum. Daha surerken suratımda pütür pütür oluyor ve bu da rahatsız ediyor haliyle. O yuzden kendisini artık kullanamıyorum . Elimde aynı kremin testerı vardı onu kullanmaya başladım. Onda sorun yasamıyorum su an ama minik boy oldugu icin kısa surede bitecek . Yeni bir gunes kremine ihtiyacım var. 

Bana onerebileceginiz dermokozmetik , spf30 veya spf 50 koruma iceren , non-komedojenik ve non-aknejenik , yagsız gunes kremi ve bunu alabilecegim online eczane sitesi var mı acaba ???

  

18 yorum:

  1. Avene cleanance spf30 öneririm canım. Mamacim.com da fiyatı çok uygun yanında da hediyeleri var bir göz at istersen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aklıma takılan bir urundu . Annem de Avene al diyip duruyor zaten :)
      Merak ettigim birkac sey var. Surdukten sonra bazı kremler cildi karartıyor bunda oyle bir sorun oluyor mu ?

      Sil
  2. Babe facial sunscreen cream 50+'ı öneririm sana bütün yaz kullandım mükemmeldi üstelik son derece bereketli :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. hic duymadıgım bir markaydı . bakacagım canım tesekkur ederim:)

      Sil
  4. Yani illa pahalı olcak eczane ürünü olcak dersen yok ama rossmanın niveanın garnierin güneş kremleri güzeldir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm cok tesekkur ederim onerin icin . pahalılıkla ilgisi yok ama gunes urunleri konusunda hassasım ve kozmetik magazalarında satılan urunlerin etkisi oldugunu dusunmuyorum. normal cilt bakım urunlerinde arada kozmetik markalar alsam da tercihim dermokozmetik markalardan yana:)

      Sil
  5. Vichy. kesinlikle yağsız hiç nemlendirme özelliği yok ama koruyucu. 50-30 faktörü var. Capital Soleil. yağlı ve karma ciltler için. Parlama karşıtı. İnternetten biraz bak bakalım fikrin olur. Ama ben kullandım ve kesinlikle ne bir parlama ne vıcık vıcık olma, sivilcelenme hiç bişey olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim onerin icin. Set halinda satıldıgı icin merak ettigim bir kremdi aslında:)

      Sil
  6. Bende set halinde almıştım. Bu yaz. 35 tl idi. Setteki diğer ürünler çok parfümlü idi ama küçük boy olduğu için katlanılabilir. Fakat güneş kremi güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu set ve Avene aklıma yatıyor gibi . Bir sorum olacak canım. Surdukten sonra bazı kremler yuzu karartıyor , yuz krem surmeden onceki canlı goruntusunu kaybediyor. Bu kremde boyle bir sey yasadın mı?

      Sil
  7. Benim doktorum 30spfden yukarısını önermediği için sana 50 faktörlük önermiyorum canım :) Kış ayı için 15 spf yeterli fazlası da zararlı çünkü daha fazla koruyucu daha fazla kimyasal demek. Doktorumun açıklaması böyleydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım onerin icin cok tesekkur ederim . Benim doktorum hatta doktorlarım da cildim nedeni ile spf 50 ve spf 30 kullanmamı oneriyor. Kıs icin de ben spf 15 i yeterli bulmuyorum. sonucta gunesten korumanın yanı sıra zararlı ısınlardan da koruması cok onemli bu oranın zararlı ısınlardan korumada yetecegini sanmıyorum. Bir de ben Antalya'da yasıyorum o yuzden 30 ve uzeri kullanmaktan yanayım :)

      Sil
  8. Merhaba, ben bioderma spf 30 akn mat koruyucusunu öneririm kesinlikle. İster makyaj altına sür ister tek ne parlak parlak - yapış yapış oluyor ne de beyaz izi kalıyor. Ben bu yaz indirimde diye başka bir ürün daha almıştım ve onun değerini daha iyi anladım. 50 yerine ben de 30 spf i destekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Bioderma'nın gunes kremini kullandım ve bir cok urununu begenmeme ragmen ondan aynı derecede memnun kalmadım. Surdukten sonra cildimi karartıyordu , cildim surmeden onceki saglıklı goruntusunu kaybediyordu :)

      Sil
  9. Solante güneş kremi diyorum ben. bir defa sürüldükten sonra yenilemeye en az ihtiyaç duyulan birkaç kremden biri. birden fazla çeşidi var.akne, kızarıklık, leke açıcı gibi çeşitleri var.gramajı da fazlasıyla büyük 150 ml benimki zannediyorum hepsi böyle.ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum yaz kış. korumasına da çok güveniyorum.beyaz bir kalıntı bırakmıyor cildimde, parlak da durmuyor yani herhangi bir eksisi yok. diğerlerinden 3-5 lira fazla fiyatı olabilir ki bu da gramajını büyük oluşuyla kapanacak bi eksiklik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solante urunleri bildigim kadarı ile yuz ve veucut icin kullanılıyor. Ben yuz ve vucut icin ayrı urunler kullanmaktan yanayım. tesekkur ederim onerin icin :)

      Sil