1 Kasım 2013 Cuma

Essence Parfumler Turkiye'de

Merhaba.


Az once Gratis'in yeni katalogunu incelerken Essence parfumleri katalogta gorunce sizlerle paylaşmak istedim.

50 ml EDT parfumler 19.75 lira.
Mini EDT parfumler 9.75 lira.

Koklamak icin sabırsızlanıyorum. 

8 yorum:

  1. Merak ettim şimdi bende.Kataloğu inceleme fırsatı bulamamıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapları bile cok tatlı umarım kendileri de guzledir. Bana da katalogu babam soyledi yeni katalog cıkmıs diye :)

      Sil
  2. Tabii tester bulunursa! Essence'ta, hatta Gratis'in tamamında böyle bir genel sorun var:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ne yazik ki boyle bir sorun var. Umalım ki testerlar olsun. Zaten tester olmadıgı zaman durum daha vahim. Herkes kafasına gore urunu deniyor parmaklıyor. hijyen oranı tamamen yerlerde oluyor. Rossmann'lar da ozellikle gebze centerda karsılasıyorum rival de loop urunleri testerlar bulunmasına ragmen mıncıklanıyor . Hatta abartıp makyajının tamamını orada yapanlar gordum :o

      Sil
  3. parfümden mi bahsediliyor acaba? tam bana göre bir haber :)) ben de merak ettim şimdi, şişeleri sevimli görünüyor umarım kokuları da öyledir :))
    kataloga bakmamıştım henüz iyi oldu bu haber, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett umarım kokuları guzeldir ve bir de kalıcı olsun lutfen zira edt olması beni korkutuyor. Bu ayki katalog cok hos :))

      Sil
  4. gratis ve tester mı ? ahaha :D ben indirimde beyonce parfümü alacaktım tester olmadığından alamadım. koklatmadı ordaki çalışanlarda. kafama görede para vermek istmeyince alamadım :( burdanda ne çıkarsa bahtıma en güzel şişeliyi alırım :D aynen herkes kafasına göre sıkıyor. önde duran deodorantların yarısı bitmiş oluyor. cık cık cık büyük sorun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım orjinal parfumlerin Gratis'de genelde testerları olmuyor ama ben o konuda sanslıyım burada surekli gittigim magazada cok guzel ilgileniyor benle calısan . Her konuda yardımcı oluyor o konuda ıcım rahat. Bir kere de İstanbul'da parfumun testerı yoktu benim icin parfumu acmıslardı. Ama bazı durumlarda abartanlar olmuyor degil.:))

      Sil