12 Aralık 2013 Perşembe

Adana'da Yuva Arayan Kedicik !!! .(YUVALANDI)

Merhaba arkadaşlar,
Evimde 2 tane kedi var. İkiside erkek. Biri 2 yaşında diğeri bu kediden biraz daha küçük (Yeni sahiplendik)
Bu kedi dişi bi kaç aylık. büyük bir kedi değil. Köpekler saldırınca annem eve getirmiş. Büyük kedimiz bu kedinin dişi olduğunu fark etti sanıyoruz ve yanaşmaya başladı... Diğer küçük de saldırıp duruyor birbirlerini yiyiorlar. Ayrı odalara koymamız mümkün değil, hepsinin yem ve tuvalet ihtiyaçları belirli bir yerde. Adana'dan çoook acil gerçekten YÜREĞİ ile sahiplenecek sıcak bir aileye ihtiyacı var. Yarın hepimiz okulda veya işte olacağınız bu şekilde onları bir arada tutamayız. 
Kedi evcil sanıyoruz ki sokağa atılmış. Deliler gibi kendini sevdiriyor. Aşıları için ücretsiz yapacak veteriner hekimlerimiz var. Lütfen bu minik yavrucağa evinizi açar mısınız?
Eğer Adana'a yaşamıyorsanız lütfen bir günlük bile olsun paylaşım yapın blogunuzda belki sahiplenecek birileri çıkar.
 İletişim adresi: miss.poinepa@gmail.com
Sevgili Arkadasım Miss.Poine 'nin blogundan alıntıdır.

7 yorum:

  1. Duyarlılığından ötürü çok teşekkürler canımmm :) Buraya da bir not düşeyim. Şimdilik bir arkadasımızla anlaştık, bir çok soru sordum emin olmak için, olumlu cevaplar aldım ancak bu yavrucağın verildiğinde geri getirilme ihtimaline karşı yine de almak isteyen arkadaslar olursa bilgilendirsinler ki, geri getirilirse kolayca bir yuva bulalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım rica ederim. Bu guzel canların iyi ailelere yuvalanması benii cok mutlu eder. Umarım anlaştıgın arkadaş ve bu tatlı kedicik guzel gecinirler :)))

      Sil
    2. İnşallah tatlımmmm inşallah :)

      Sil
  2. canımya ne tatlı kedicik :) inşallah mutlu yuvası olur hemen paylaşıyorum sahipsiz hayvanlar grubuna üyeyim hemen grupta paylaşıcam faydası olur inşallah. sizi duyarlılığınız için tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Miss Poine yuva buldugunu soylemişti bu guzel yavrunun ben guncellemeyi atlamısım yogunlugumdan sanırım. Canım insanın ici kotu oluyor bu tatlıları sokakta gordukce . Keske imkanım olsa hepsini toplayabilsem eve :)

      Sil
  3. yuva bulmasına çok sevindim gerçekten insan hepsini evine alası geliyor bu yüzden koca bir ormanda kimsenin rahatsız edip sorun etmeyeceği bir yerde yaşamak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de buyuk bahceli bir evimiz olsun hepsine bakalım istiyoruz. Hatta sevgilim sırf bu sevgiden dolayı okulumuz bitince özel bir okulda veterenierlik okumak istiyor. Daha fazlasına kucak acabilelim daha fazlasını kurtarabilelim diye :)

      Sil