6 Ocak 2014 Pazartesi

Golden Rose Mat Far - 210

Bugun sizlere begenerek kullandıgım bir fardan bahsetmek istiyorum. Golden Rose'un Silky Touch Matte Goz Farı serisinden 210 numaralı bu koyu kahve goz farı konugumuz. Renk tarif etme konusunda inanılmaz derecede beceriksizim ama bu far ısıltı , sim , sedef icermeyen tamamen mat koyu kahverengi bir far.

Farın yapısı yumusak , parmagınızı farın ustunde gezdirdiginizde o kadifemsi dokuyu hissedebiliyorsunuz. Bazsız renk verme konusunda cok iyi oldugunu soyleyemem. Koyu renk farları kullanmaktan cekindigim icin bu farı hafifce kullanmak bana yetiyor.Bazsız kullanmama karsın far goz kapaklarımdan hemen ucup gitmiyor ama surdukten 4 saat sonra filan birikme yapıyor ne yazik ki. Bazlı kullandıgımda ise swatchlarda goreceginiz uzere pigmentasyonu ve kalıcılıgı artıyor . Ayrıca yapısının yumusak olmasına karsın tozutma sorunu yok denecek kadar az.Bu farı tum goz kapagına uygulayabileceginiz gibi aynı zamanda golgelendirme , egik uclu bir fırca ile liner olarak ve hatta kas doldurma icin de bence rahatlıkla kullanabilirsiniz. E daha ne olsun degil mi ?



Bu guzel far 2.5 gram ve 11 lira. İndirimlerle cok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
İtiraf etmem gerekirse bu farın 203 numarasına da goz diktim . Bir de Golden Rose'un yeni cıkarmıs oldugu Far paletlerinden 2 numaralı olanı cok cok istiyorum :)) 

11 yorum:

  1. Sanırım hiç Golden Rose farım olmadı :) Güle güle kullan tatlım renk tam benlikmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım senlik bir renk gercekten:) Bir ara denemeni oneririm :))

      Sil
  2. Kaş için çok iyi gözüküyor. :)
    Gerçi dediğin gibi her türlü gideri var.
    Güle güle kullan bebiş :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim tatlısım :))
      Evet evet kesinlikle her turlu kullanımı var . :))

      Sil
  3. Teklif farlara göre fiyatı uygunmuş kuzum :) Ama ben tekli farları hiç sevmiyorum, bir kenara koyup unuttuğum için :( Güle güle kullan! ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım evet tekli farşlara gore uygun fiyatı oldukca . Bir de indirim doneminde cok daha guzel oluyor. Ne yazik ki tekli farların hem unutulma hem de yola cıkarken goturmek zorladıgı icin pek kullanıslı olmuyor ama gun icinde makyaj cantasına atmalık idealler.Ben Golden Rose'un yeni cıkarmıs oldugu paletlere bayıldımm. Gidip en kısa surede inceleyip mıncıklayacagım. Tesekkur ederim Prensesimm :))) <3 Seviliyorsun :)

      Sil
    2. Evet sırf onun için tekli far almıyorum kuzum :D Ama çantaya atmalık konusunda çok haklısın :) Ayy evet çok hoşlar, insana zorla para harcattıracaklar böyle yeni ürünler çıkara çıkara :P Sen de seviliyorsuunnn <3<3
      Not: mobilden girdiğim için anonim takılıyorum :P

      Sil
    3. Çantaya atma konusunda çok haklısın kuzumm :) Ayy evet çok hoş görünüyorlar, böyle yeni ürünler çıkara çıkara insanı zorla para harcamaya sürüklüyorlar :PP Sen de seviliyorsuunn öptümm <3<3

      Sil
    4. Kesinlikle oyle balım. Yeni urunler insanı cezbediyor. O palette feci gozum kaldı yakın zamanda alma olasılıgım cok yuksek gibi duruyor. Haydi bakalım:)
      <3

      Sil
  4. Güle güle kullan, rengi güzelmiş :)

    YanıtlaSil