12 Ocak 2014 Pazar

Merhaba

Merhabalar.
Bir suredir blogumu bosladıgımın farkındayım. Yorumlarınıza bile zamanında cevap veremiyorum ve bunun tek suclusu finallerim. Birikmiş bir suru yazım var . Finallerim biter bitmez boslugu dolduracagım.

Bu arada Sephora indirimi heyecanla bekliyordum. Amacım far paleti almaktı ama istedigim gibi palet bulamadım. Aksam eve geldim . Bir cok blogger arkadasımın Too Faced ve Benefit alısverişlerini gordum. Benefit krem farlardan Birthday Suit'i , Recess'i  cok istiyordum. Bugun Sephora'yı aradım belki stoklarda kalmamıstır bosuna gitmeyeyim diye. İstedigim renkler varmıs ama fiyatları 62 liraydı. Soylenene gore bu seriler degismis ve Antalya'da ki magazaların ikisinde de yenilenen seri varmıs ve bu yuzden indirime girmeyecekmiş. Tam anlamıyla yıkıldım. Onumuzde ki hafta İstanbul'da olacagım. Umarım o zamana kadar tukenmemiş olur da ben de alabilirim :)

6 yorum:

  1. Canım çok fazla üzülmemeni tavsiye ederim.Bugün Sephora'daydım.Benefit krem farlar kurumaya yüz tutmuştu.Hangisini açtıysam ambalajından kalıplaşıp ayrılmıştı.Kurumamış bile olsa eve geldikten bir süre sonra kuruyacağına şüphem yok.Bir Too Faced palet baktım o da 2012 de üretilmiş.Bu sebeble aklımda olan başka bir ürünü alıp çıktım.Anlayacağın indirim pek çok çeşitte eskiyen ürünleri elden çıkarmaca !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Mua'da bana serinin yenilendigii soylemişti belki eski seri oldugu icin elden cıkarmak icin ucuzdur gercekten. Tesekkur ederim soyledigin icin yoksa uzulurdum valla cok. Ama en cok senin makyaj setinden yada onun benzerinden bulamadım diye uzuldum. Haziran ayında vardı sımdi yokmus. 2 sephoraya da baktım . İndirimde olmasını bile beklemiyordum ama gene de yokmus:)

      Sil
  2. Sephora indirimi tek kelimeyle fiyaskoydu bence! Ben sadece Narstan allık alıp çıktım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de begenmedim gercekten . Dogru duzgun dizilmemişti , urun ceşitliligi pek yoktu. İstanbul'a gittigimde Bu Yaka ve Palladium'da daha guzel seyler bulabilecegimi umuyorum. Hos o zamana kadar da bir sey kalmaz o ayrı :)

      Sil
  3. Bende gitmeyi düşünüyordum ama ürünler eskiyse gitmiyim daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım urunler biraz kurumus Kelebegim oyle dedi . Az once Buket'in alısveriş videosunu izledim. Sephora jel eyelinerı actı ve azıcık kurumus dedi o da. Emin olamadım bende gidecegim ama cok umitli degilim. :)

      Sil