10 Mart 2014 Pazartesi

Bebak Bademli Nemlendirici El ve Vucut Kremi

Merhaba.
Minik oglus kedim hastaydı biliyorsunuz. Uygulanabilecek en iyi tedaviyi uygulamamıza ragmen carsamba gunu bebegimi kaybettik. Haliyle canım cok sıkkın ve uzgunum.

Bugun sizlere cok sevdigim Bebak markasının Bademli nemlendirici el ve vucut kreminden bahstetmek istiyorum. Krem 20 ml ve minik oldugu icin cantada tasımaya oldukca musait.
Kremin cok hos , hafif bir kokusu var. Kıvamı yogun  bir krem . Ben krem surdukten sonra parmaklarımı sıklatmayı deniyorum yaglı olup olmadıgını anlamak icin ve bu kremden sonra sıklatmaya calıstıgımda basarılı oldum. Kıvamı yogun olmasına ragmen yaglı bir his bırakmıyor ve cabuk emiliyor. Nemlendirmesi ise bence gayet yerinde . Benim ellerim cok kuru olmamasına ragmen sevgiliskom denediginde o da begendi kremi.
Bittiginde tekrar alacagım bu guzel kremden . Ayrıca daha onceden kullandıgım ve memnun kaldıgım Bebak Acıbadem Makyaj Temizleme sutunden de tekrar alacagım en kısa surede. Siz Bebak urunleriyle tanısmadıysanız , bu kreme sans vermenizi oneririm.

Urun ve icerik bilgisi :


10 yorum:

  1. ahhh canım çok üzüldüm kedine.. evin bir ferdi oluyorlar sevmeyen anlamıyor.. başın sağ olsun :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım . Evet sevmeyen yada sevse dahi evinde beslemeyen pek anlamıyor. Cocugun gibi oluyor adeta.:(

      Sil
  2. çok üzüldüm başın sağolsun canım dünyada ölümde var yapacak bir şey yok hayat devam ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Orası oyle tabi , hayat devam ediyor:(

      Sil
  3. canım ggerçekten çok üzüldüm:-(:-(benimde şişman bir kedim var geçen sene tahtalarin arasındabuldum minicikti ve ağlıyordu buyuyune ve kendine gelene kadar süt yumurtayla besledim şimdi canavar gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Adsız.
      Ne kadar guzel bir sey yapmıssın. Benim de 2 tane kocaman bebişlerim var. Miniş'i barınakta gordugumde icim birden ayrı ısınmıstı . Hemen de aldık. Bizden onceki ailesi bakamayıp barınaga bırakmıs ve hic bir asısını da yaptırmamıslar. :(

      Sil
  4. çantaya atıp çıkmalık bende beğenerek kullanıyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oyle. Minikligi , yapısı , kokusu cok hos :)

      Sil
  5. Ben de bu kremi boyuna bakıp almıştım, hiç beklemediğim bir performans gösterdi. Yalnız içinde paraben olması beni üzdü. Her gün birkaç kez cildime yedirdiğim bir üründe dört çeşit paraben istemiyorum. Üzülerek yeni arayışlara girdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bebe , Bebak urunleri artık paraben icermeyecekmiş diye biliyorum:) Parabensiz yeni urunler cıktı yanılmıyorsam :)

      Sil