5 Nisan 2014 Cumartesi

Cettua Burun Bandı

Cettua ulkemizde saadece Gratisler de satılan Gratis'e ozel markalardan biri. Fiyatları oldukca uygun bir de ustune Gratis'in donem donem yaptıgı %40 , %50 indirimlerle oldukca cazip hale geliyorlar.

Ben de uzun sure once denemek icin Cettua'nın Siyah Noktalar icin Burun Bandını almıstım. Su ana kadar kac kutu bitirdim tam olarak hatırlamıyorum ama 3-4 kutu bitirdigime eminim. Bu kadar cok kullandıgım bir urunun yazısını nasıl yazmadıgıma oldukca sasırdım ve hemen yazmaya koyuldum.
Gorsel Esra'cıgımın blogundan alıntıdır.

Bir kutudan ayrı ayrı paketlenmis 6 adet bant cıkyor. Paketlerinden cıkardıgımız bantlar da bu sekilde.
Bu bant benim burnuma cok buyuk geliyor. Yanaklarıma ve goz altlarıma kadar uzanıyor. Bu yuzden kullanmadan once kenarlarından azıcık kesiyorum . 
Bantları ozellikle gozenklerim acıkken ve dustan cıktıktan sonra uyguluyorum. 15-20 dakika bekliyorum. Bu surede bant sertlesiyor kazık gibi oluyor. 
Cıkarırken zorlanmıyorum , canım yanmıyor ki acıya karsı oldukca dayanıksız oldugumu soyleyebilirim. Elbette ki tum siyah noktaları cıkamıyor ama fiyatına gore oldukca iyi performans sergiliyor. Bende bakım yapmak adına bittikce alıyorum. 
Bu arada eklemeliyim benim siyah noktalarım siyah noktadan ziyade gri nokta gibi. Galiba  biraz derindeler ve normal zamanda sıkınca da cıkmıyorlar. Bu yuzden burnunuzun uzerinde yogun siyah nokta sorunu varsa bantı cıkardıgınızda , banttaki goruntu sizi cok daha fazla memnun edecektir.

Yanlıs hatırlamıyorsam fiyatı 4.5 liraydı . İndirimlerle cok daha uyguna geliyor. Denemenizi tavsiye ederim. 

11 yorum:

  1. Her indirimde stokladığım tek şey =) Bende çok seviyorum güle güle kullan kuzum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim balım ama bitti benimkiler . Gectigimiz indirimde de almamıstım simdi baska urunler deniyorum bakalım :)

      Sil
  2. Bunu denememiştim, bakmak lazım.

    YanıtlaSil
  3. Bunu denememiştim, bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni oneririm canım. Uygun fiyatlı guzel bir urun :)

      Sil
  4. Ben de çok severek kullanıyorum bebişim, performansı tatmin edici bence. Ama burnumdaki ayva tüyleri çekiyor ve canımı yakıyor :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten mi bebegim. Benim pek canımı yakmıyor :) Acıtsa da guzel o zaman tatlım :))

      Sil
  5. Sevgilimle severek kullanıyoruz.Hatta o benden daha çok kullanıyor! :))
    Bende son indirimde almayı unutmuşum kuzum. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu alana kadar elimdeki maskeleri azaltmayı dusunuyorum balım :))

      Sil
  6. ben hep almaya kalktım ama gözenekleri açtıkça bu tarz ürünler daha çok dolduruyor diye duyduğum için çekindim genelde
    bu indirimde bi deneyim :) merak ettim çok bende nasıl olacak acaba :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım arkasından tonikle gecersen gozenekler kuculıyor ve yenileri gelmiyor merak etme :)) İndirimde mutlaka alıp denemelisin. Uygun fiyatlı ve guzel bir urun :)

      Sil