30 Nisan 2014 Çarşamba

Maybelline Makeup Fest

Gunaydın.
Pazartesi gecesi tamamen tesaduf eseri Maybelline'in Makeup Festivali oldugunu ogrendim. Tarihlere bakarken Salı gunu de festivalin kendi okulumda olacagını gordum . Boyle bir etkinlige makyaj sever bir bayan olarak katılmamak olmazdı. Ayrıca kacırsaydım cok uzulurdum.

Etkinlikler saat 11.00 da baslıyor gozukse de bizim okulumuzda biraz gec basladı. Ben de hazır vakit varken tırnaklarım renklensin diyerek kendimi ojelerin bulundugu guzel standa attım. Ombre tırnaklar cok hosuma gittigi icin ve nasıl yapıldıgını ogrenmek icin tercihim ombre tırnaklar oldu. Detaylı ombre tırnak yazısını yazacagım. Ben sonuctan cok memnun kaldım. Cok hos bir goruntusu oldu.

Festivalde Maybelline Makyaj Artisti Alp Kavasoglu her saat bası ceşitli konseptlerdeki makyajların yapılıslarını , püf noktalarını model uzerinde gosterdi. Daha sonra biz aldıgımız kuponlar ile makyaj artistlerinin yardımı ile aynı makyajı kendimize uyguladık. Daha sonra makyajımızla ilgili nasıl kombinler yapacagımız ile ilgili stil onerileri aldık.

Maybelline Makeup Artisti  Alp Kavasoglu hem cok sıcakkanlı , hem cok kibar hem de cok bilgili bir mua ki ben kendisi ile ayrıca tanısma fırsatı buldum . Makyaj uzerine kısa bir sohbet ettik ve makyaj ile ilgli konustuk . ( Bu kısmın detayları ayrıntılı sekilde gelecek )

Ayrıca bana makyajlarımda yardımcı olan Makeup Artisti Selma Ergin inanılmaz tatlı , ilgili ve kibardı. Makyajlarımı yaparken hem yonlendirdi hem de cok yardımcı oldu.

Makyaj konusunda bize bilgiler verip , bizi aydınlatan MUA Alp Kavasoglu'na , bana makyajlarımda yardımcı olan MUA Selma Ergin'e ve bu festivalı duzenleyip guzel hediyelerle bizleri mutlu eden Maybelline Turkiye'ye tesekkur ediyorum.

Fesitval'in Antalya'dan sonraki durakları :
Bu guzel festval sizin okulunuza da geliyorsa kacırmayın derim.

11 yorum:

  1. Çok güzelmiş kuzum :) Röportajı çok merak ettim en kısa zamanda yayınlamalısın ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa surede hazırlayıp yayınlayacagım balım:)))

      Sil
  2. Ben de cok merak ettim en kisa surede okuruz inşallah keşke ankaraya da gelseymis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmiyor muymus? En kısa surede yayınlayacagım :))

      Sil
  3. İstanbul Üniversitesi'ne geleydi iyiydi. Marmara Üniversitesi'ne geliyor ancak salı günleri hasta tedaviye aldığım için gidemeyeceğim malesef... Senin yazacaklarını da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. 9 mayısta da benim üniversiteme geliyor.Senden festival ayrıntılarını okuyunca gitmek için daha da heveslendim baya güzel olmuşa benziyor.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok guzel oldu. Kesinlikle katılmalısın . Ben butun workshoplara katılamadım ama hepsine katılmanı oneririm. Cok sahane hediyeler var:)

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. kaç saat sürdü acaba daha önce bi blogda 1 saat sürdü toplam diye okumustum da bide bütün okulllarda aynı saatte mi başlıyo kendi okulumdaki programı bi türlü bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildigim kadarı ile tum illerde saat 11 de baslıyor. 1 saat surmesi imkansız . 11 den itibaren her saat bası farklı bir etkinlik var. Aksam saat 5'e kadar suruyor.

      Sil