15 Haziran 2014 Pazar

Maybelline Baby Lips - Fresh Mint

Daha ilk cıktıgı gun biz kozmetik severlerin ilgilsini uzerine ceken ve dunyayı kasıp kavuran , buyuk une sahip olan Baby Lipsler sonunda ulkemize geldi. En azından bir kısmı. 
Geldigi gibi de yok satmaya basladı hatta. Peki Baby Lipsler sahip oldukları unu hakediyor mu? Cok basarılı mı? Etkileri nasıl ?
Ambalajı oldukca tatlı. Yeşil ve lilanın harika uyumu var. Ben de ki ceşiti renk vermeyen sadece nemlendirme ozelligi olan Fresh Mint.
Oncelikle SPF 20 icermesi buyuk bir artı fakat gunes koruması iceren Baby Lipsler renksiz olanlar. Renkli olanlar gunes koruyucu icermiyor 

Aslında Baby Lipslerden uzun sure alma niyetinde degildim fakat " taze nane" yazısını gorunce dayanamadım ve aldım. İlk etapta bekledigim gibi buram buram nane kokusu yok. Tatlı cok hafif  nane kokusuna sahip. Ayrıca dudakları birden sogutma gibi bir etkisi de yok. Ben bu beklentilerle almıstım itiraf etmem gerekirse.

Cok hafif , yaglı bir yapısı var bu yuzden kolayca uygulanabiliyor. Surdugunuzde dudakları hafif de olsa parlatıyor. Mat bir ruj altına surerseniz rujunuz tamamen mat durmayacaktır. Cok cok hafif de olsa dudakları serinletiyor. Suruldugunde dudaklarda agırlık yapmıyor . Cok fazla nem verme ozelligine ne yazik ki sahip degil. Cok kuru dudaklarınız varsa sizlere yeterli gelmeyebilir. 

Bence en guzel yanları ambalajlarının şirinligi ve bu yuzden bu kadar unlendi bu guzellikler. Ambalajlarının sevimliligi dısında cok da farklı ozelliklere sahip degiller bence. Bu yuzden cok abartılan urunler oldugunu ve bu kadar buyuk bir unu haketmediklerini dusunuyorum. 

Siz Baby Lipsler hakkında ne dusunuyorsunuz ? Sizce bu kadar buyuk unu hakediyorlar mı yoksa abartılan urunler arasındalar mı?

11 yorum:

  1. Sırf ambalajları yüzünden ünlendiler tıpkı EOS gibi buda şişirilmiş bir ürün. =/ Aklımda Peach Kiss vardı ama ışıltılı olduğunu duyduğum anda vazgeçtim. Naneli diye bunu belki alırım diyordum buda güzel değilmiş =/ Blistex'im bir tane diyorum =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blistex dudak bakımında sahana gercekten balım . EOS 'lar bence bir kac tık daha ileride ama onlar da sırf ambalajı yuzunden abartılan urunlerden :)

      Sil
  2. Ben Baby Lipsleri çook seviyorum kuzum. Nem vermeleri biraz yetersiz olsa da hafif renk vermeleri ve kokularına bayılıyorum! Elimde 3 farklı rengi var, nanelisini de almak istiyordum ama sen beğenmediysen uzak durayım kuzum nanesi yetersiz sanırım :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusum nane konusunda aynı duyguları paylasıyoruz biliyorsun :) Hafif olmaları guzel , ben de begeniyorum ama abartılgıdını dusunuyorum. Nanesi ne yazik ki yetersiz varla yok arası o yuzden sana onermiyorum kusum :)

      Sil
  3. Naneli olan herşeye doğrudan atladığım için benim tercihim de bu olur kesinlikle.Renksiz oluşu benim işime geliyor açıkçası.Gereğinden fazla abartıldığı konusunda pek çok kişi gibi ben de hemfikirim.Meraktan alıp denemek istediğim bir ürün :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naneli urunlere ben de bayılıyorum ve sırf meraktan aldım. Aslında guzel bir urun fakat fazla abartıldı. Naneli hissi pek yogun degil ama denemek isterseniz de pisman olmazsınız .En azından yaz icin yeterli nemlendirmesi var:)

      Sil
  4. Ya bence gayet guzel.denedim nanesi buram buram kokuyo ve yakiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için yeterlisi ise sorun yok. Sürekli naneli balm kullanan biri olarak ben istediğim etkileri bulamadım

      Sil
  5. Bu kadar abartmasaniz keskin bir kokusu yok tamam ama dudakta en azindan hapis yapis yapmiyor ben memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pardon abartmasanız derken?
      Ben ne beklenti ile aldığımı ve benim beklentilerimi karşılamadığını belirttim. Balm ile ilgli de kötü bir yorumda bulunmadım. Siz memnunsanız ne mutlu!

      Sil
  6. Bu kadar abartmasaniz keskin bir kokusu yok tamam ama dudakta en azindan hapis yapis yapmiyor ben memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil