14 Ağustos 2014 Perşembe

Golden Rose Rich Color - 42

Günaydın,
Güzeller güzeli Makyaj Kelebegim'in cekilişinden kazandıgım harika urunlerden biri ile karsınızdayım. Golden Rose'un Rich Color serisinden içerisinde minik ışıltılar bulunduran lila ojesi .
Tam yazlık olan bu ojenin hem rengini hem de içerisinde ki minik gri ışıltıları cok begendim.
Ojenin surumu kalın fırcalı oluslu sebebiyle oldukca kolay. İçerisinde bulunan minik ışıltılar tırnaga homojen bir sekilde yayılıyor ve dağınık durmuyor. İlk katta çizgi çizgi olmuyor . Opaklasıyor ama rengi soluk kalıyor. İkinci katta ise canlı bir renk elde ediyorsunuz. Fakat ikinci katı surdukten sonra oje hem mavi hem lila gözüküyor. İçerisinde mavilik bulunduran bir lila olduğu da ikinci katta ortaya cıkıyor.

İki kat sürüp oje kurutucu kullanmamama rağmen oldukca hızlı bir sekilde kurudugunu belirtmem gerek.
Kalıcılıgı konusunda ise top coat kullanmadan cok iyi oldugunu soyleyemem. İkinci günün başında tırnaklarımın ucunda ki bozulmalar gayet net ortada. Her zaman soyledigim gibi kalıcılığı sorun eden biri değilim çünkü bir ojeyi en fazla 2 gün kullanıyorum.
 Daha kalıcı olmasını isterseniz ; güzel bir top coat ile kalıcılığı elbette arttırılabilir.
Hemen hepimizin kullandıgı ve sevdigi Parmex aseton ile tırnakları zorla ovalamaya gerek kalmadan kolayca cıkıyor.
Kelebegim'e seçtiği bu harika oje için cok tesekkür ederim.

8 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Rengi çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir renkmiş ama senin ellerinde daha hoş gözükmüş bence ^^ Güle güle kullan kuzum :*

    YanıtlaSil
  3. Bu serinin ojeleri gerçekten başarılı. Uçlarında soyulmayan oje neredeyse yok. Var olanların Türkiye'deki satış rakamı 27 TL 'den başlıyor :( Ama dediğin gibi iyi bir topcoat bu derdi baya aza indiriyor. Makyaj Kelebeği 'nin seçimlerini çok zevkli buluyorum, hediyesine de bu yansımış zaten :) Ojenin rengi çok güzel ama Ceyda'nın da dediği gibi senin ellerinde daha hoş duruyor <3 Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim . O senin gozlerinin guzel gorusu. Kelebegim cok hos bir oje cekmis ben de cok severek kullaniyorum. Ne yazik ki piyasada ki tum ojeler 2 gun icerisinde uclarindan soyulmaya basliyor. Benim gibi ojelerini en fazla 2 gun tutanlar icin sorun da olmaz eminim ki . Soyulmayan ojeler konusunda kesinlikle haklisin canim. Fiyatlari yanina yaklastirmiyor. ♥♥

      Sil