2 Eylül 2014 Salı

Garnier Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyici

Göz makyajı yapmayı ne kadar cok seviyorsam , yaptığım makyajı temizlemekten de o kadar nefret ediyorum. Sanırım bu nefret üşengeçliğimden kaynaklanıyor. 
Bu yuzden göz makyajımı temizlerken hızlı ve kolay olacagnı dusundugum için çift fazlı temizleyiciler kullanmayı tercih ediyorum. 
Sizler icin bugun inceledigim urun ise Garnier markasına ait Çift Etkili Express Göz Makyaj Temizleyicisi .
125 ml minik bir ambalajda bulunuyor temizleyici. Mor ve şeffaf olmak üzere iki fazdan olusuyor. Kullanmadan once iyice çalkalamak gerekiyor. Ambalajı oldukca saglam . Ben seyahatlerde yanımda rahatlıkla taşıyabiliyorum.
Garnier Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyici'nin adı üstünde 2 tane vaadi var ;
Birincisi ; Ultra Makyaj Cıkarma , suya dayanıklı makyajı bile gözlerde yağlı kalıntı bırakmadan mükemmel şekilde temizler.
İkincisi ; Kirpik Güzelleştirici bakım , 4 haftada daha yoğun kirpikler , Doğal kaynaklı ARGININE ile zenginleştirilmiş formulü kirpiklerinize güzellik , esneklik ve parlaklık saglar. Kirpikleriniz daha yoğun, güçlü ve kalın hissedilir.

Peki Garnier Cift Etkili Express Göz Makyaj Temizleyici vaatlerini yerine getirebiliyor mu ?

Benim cevabım kısmen evet. 
Oncelikle suya dayanıklı olmayan göz makyajımı zorlanmadan temziliyor. Tabi uygulama seklinin de onemi olur. Ben yuvarlak bir pamuga azıcık urun dokup gözlerimde bekletip sonra yavaşca siliyorum. Bu sekilde kullandıgımda suya dayanıklı olmayan makyajı temizlemem zor olmuyor. Suya dayanıklı eyeliner kullandıgımda ise bekleme suresini biraz daha uzatmam gerekiyor. Ayrıca her iki kullanımdan sonra da yine Garnier'ın kusursuz makyaj temizleme suyu ile uzerinden geçiyorum. Suya dayanıklı eyeliner kullandıysam ikinci katta azıcık da olsa pamuga urun geliyor. 
Göz cevresinde yaglı bir his bırakmasa da ben arkasından bir temizleme suyu ile geçmeden rahat edemiyorum.
Ben 2. şişeyi kullanmaya başlamama rağmen kirpiklerimde bir fark goremedim . Fakat sunu da belirtmek isterim makyaj kolay temzlendiği icin kirpikler zarar görmüyor.

Benim cok severek kullandıgım bir makyaj temizleyici oldu. Bu kullandıgım 2. kutu . Ayrıca evde hic acılmamıs 2 kutu da yedekkte bulunuyor. Onlar bitince yine bu temizleyici ile devam ederim diye dusunuyorum.

Sizin favori göz makyaj temizleyiciniz hangisi?

Not :Garnier'ın urunlerini İsrailli kadın askerlere gonderdiği ile ilgli çeşitli haberler çıkmıştı. Daha sonra Garnier yaptığı açıklamada  " urunlerin o bölgede hizmet veren bir perakendeci tarafından gonderildigini " belirtti . Zaten global bir şirketin savası desteklemesi ve savasan iki taraftan birini destekleyek urun gondermesi de akla mantıga sıgmyan bir durum. Hic bir firma edecegi zararı goze alarak boyle bir girişimde bulunmaz. 
Instagram hesabımda devam eden Hard Candy urunlerinden olusan cekilişime katılmayı unutmayın. Cekilişin detayları icin tıklayınız.

6 yorum:

  1. Ben bu tarz temizleyicileri yağlı kaldıkları için çok sevmiyorum. Yves rocheri denedim ama memnun kalmadım. Bir de bunu deneyeyim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'den bende pek memnun kalmamıstım ama Garnier'dan cok memnun kaldım canım. Yaglı histen ben de hoslanmıyorum hatta oyle bir his oldugunu hissetmesem dahi arkasından tek fazlı bir urun ile temizliyorum :)

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş. Gerçekten benim de kullanmaya devam edeceğim ürünler arasında :) Ben de incelemiştim eğer okumak isterseniz beklerim :) http://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Gercekten basarılı bir urun:)

      Sil
  3. ben kullandım ama beğenmedim garnier kusursuz makyaj temizleyici yeterli kirpiklerde dökülme olmaz diyor ama pamukta bezen 1-2 tane kirpik oluyor. Ben artık kendi hazırladığım makyaj temizleyicisini kullanıyorum gratislerde satılan püskürtme şişelerine doldurup makyaj temizleme pamuğuyla siliyorum. gayet güzel yüzümdeki tüm makyaj çıkıyor ve hiç bir kirpik dökülmesi de olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpiklerde dokulme olmaz demiyor . Kirpikleri besler diyor. Her gun birkaç te kirpik dokulmesi de normal aslında. Yine de kendi hazırladıgınız urunden memnunsanız güle güle kullanın :)

      Sil