6 Eylül 2014 Cumartesi

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Garnier urunlerini cok sevdigimi daha onceden soylememiştim sanırım. O zaman şimdi soylemeliyim. Garnier urunlerini gercekten cok seviyorum. Fiyat - performans olarak da cok basarılı buluyorum.

Bugun  cok sevdigim Bioderma'ya muadil olarak gosterilen Garnier'in Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile ilgili yorumlarımı sizlerle paylasmak istiyorum.
Daha ilk bakısta Bioderma H2O'ya benzer bir urun oldugu ortada . Tıpkı Bioderma gibi pembe kapaklı seffaf bir plastik şişe içerisinde bulunuyor. Bioderma 100 ml ,  250 ml ve 500 ml şişelerde bulunuyor. Garnier ise sadece 400 ml şişede satılıyor.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme suyu Hassas Ciltler icin yüz , goz ve dudak makyajı temizliginde kullanılıyor ve kullandıktan sonra durulamaya gerek kalmıyor. 
Ben Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu birkaç şekilde kullanıyorum.

 Maskara  kullanmadıysam , makyajım sadece eyeliner ve fardan olusuyorsa pamuga dokup gözlerimin uzerinde bir sure bekletip bastırmadan hafifce temizliyorum. Bu aşamda oldukca basarılı oldugunu soylemliyim. Gozlerimde ki eyelinerı ve farı bastırmama , ovusturmama gerek kalmadan güzelce temizliyor. 
Eger maskara veya waterproof bir urun kullandıgımda cift fazlı bir urun ile göz makyajımı silip ardından hem kalan makyaj artıklarını hem de goz cevremde kalan yagı temizlemek icin yine bir miktar urunu pamuga dokup bastırmadan goz cevremi arındırıyorum. Zaten cift fazlı bir temizleyici ile onceden makyajımı sildigim icin bu asamada cok bi sey beklemiyorum.

Aynı zamanda renkli güneş kremi kullansam da kullanmasam da  hatta hiç makyaj yapmamıs olsam da yüzümü yıkamadan once Kusursuz Makyaj Temizleyici ile gün icerisinde biriken kiri , tozu temizliyorum. BB krem veya renkli bir urun varsa tek adımda kusursuzca temizliyor.Ciltte yapıs yapır bir his bırakmıyor. Ben buna ragmen yine de arkasından cildme uygun temizleyiciler ile yüzümü yıkıyorum.

Fakat suya dayanıklı eyeliner veya normal maskara temizliginde tek basına basarılı oldgunu soyleyemem. Tek adımda makyajımı temizliyor hic diyemem. Ne yazik ki bu konuda sınıfta kalıyor.

Cildimde alerjik bir reaksiyona , hassasiyete , akneye ve kızarıklıga neden olmadı. Gözlerim cok cok hassas olmasına ragmen en ufacık bir sorun yaratmadı ve gözlerimi yakmadı. 

Üzerinde 200 kullanımlıktır diyor. Bu konuda hic bir fikrim yok ama uzun sure idare ettigini soyleyebilirim. 

Peki ya Bioderma Sensibio H20'ya muadil olabilir mi ?
Bence evet. Bioderma'da ile bir cok kişi göz makyajını tek adımda temizledigini soylese de ne yazik ki ben kullandıgım sure boyunca tek adımda temizleyemedim. Bioderma'yı da tıpkı bu urun gibi agır goz makyajlarımda son dokunus olarak veya hafif göz makyajlarımı temizlemek icin kullandım. 

Memnun muyum?
Evet hem de fazlasıyla. 
Bittiginde tekrar alır mıyım?
Evet mutlaka .

Siz Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu kullandınız mı? Nasıl buldunuz ?

6 yorum:

  1. Bence de Bioderma ile aralarında fark yok. Ama ben ikisinin de güzel temizlediğini düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğim bir ürün bende tekrar alırım :)

    YanıtlaSil
  3. Bioderma'yı denemiştim ama dediğin gibi sadece ten makyajı ve bir miktar eyelinerda başarılı. Aynı şekilde Cyrene kullanıyorum ondan daha fazla memnun kaldım, bitince Garnier de denebilir öyleyse:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cyrene cokövülüyor ben de onu denemek istiyorum. Garnier'ı denemenizi oneririm. Ben Bioderma arsında bir fark goremedim :)

      Sil