10 Aralık 2014 Çarşamba

Bitenler - Çöpe Gidenler -13

Merhaba.

Bir Bitenler - Çöpe Gidenler yazısı ile daha karşınızdayım. En son 3 Ekim'de yazmışım. Yine cok urun bitiremedigim icin uzun bir ara vermiştim bu diziye. 
İlk olarak toplu görünüşlerine bakalım ;

Burdan bakıldıgında cok gibi gözükse de ne yazik ki o kadar cok değil.
Tek tek inceleycek olursak;
***Agiss Sir Ağda Bandı : Bu ürünü A101'den indirimde görüp almıştım . Gördüğünüz yerde kaçın. Öncelikle iğrenç bi kokusu var. Gerçekten iğrenç. işe yarasa kokuya belki katlanılabilir ama hiç bir işe yaramıyor. Elimin arasında bandı ısıtmaya çalıtıgımda içindeki ağda dagılıyordu ve kendi kendine bile yapışmıyordu bantlar. Boş yere para atmak daha iyidir.

***Sesu Ağda Bandı : Ben yüzüm icin kullanıyorum cok memnunum.

***Bioderma Hydrabio Legere: Nemsiz ciltler icin nemlendirici. Bir sure yuzumde kullandım ama sonra unuttum. Güzel nem veriyordu . En son bacakalrıma kullanarak bitrdim. Tekrar alacagımı sanmıyorum.

***Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu : Ben çift etkili olanla göz makyajımı temizleyip ardından bu urunle üstünden geçiyorum.Yenisi açıldı kullanılıyor. İndirimde tekrar yedekleyecegim. Yazısı için tıklayınız...

***Garnier Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyici : Göz makyajımı temizlemedi çift fazlı urunler tercih ediyorum. Garnier'ın bu urunu göz cevremi zorlamadan kolayca temizliyor makyajımı. Yenisini kullanıyorum , indirimde de yedekleyecegim. Yazısı icin tıktıktık.

***Clea Pamuklar: Bu pamuklara bayılıyorum. Dağılmıyorlar , çok ince yada çok kalın değiller. Tam kıvamındalar yani. Elimde daha cok fazla var ama bir daha indirimde yakalarsam tekrar alırım.


Tester urunler ;
***John Frieda Full Repair Şampuan ve Saç Kremi: Bu ikilinin saçlarımı yumusatmasını cok begendim. Tam boyu alınabilir.

***Cettua Siyah Nokta Bantları : Tüm siyah noktaları götürmüyorlar ama beğeniyorum.

***Kiehl's Amino Asit Sampuan : Bu sampuanı de beğendigimi hatırlıyorum.

***Kiehl's Şampuan ve Saç Kremi : Bu ürünlerin etkisini hatırlamıyorum demek ki saçımda olağan üstü yumuşaklık yaratmamışlar.

***Murnauers Maske : Bu da etkisni hatırlamadıklarımdan . Demek ki olmasada olurmus.

*** Ve renkli kozmetik urunu : Loreal Super Liner Carbon Gloss: Cok severek , bayılarak kullandım. Simsiyahtı , kolay sürülüyordu , akmıyordu . İçinde ki tam olarak bitmedi ama artık o siyahlığın vermiyor bu yuzden bitti sayıyorum. Yazısı  için tıklayınız....

***Benri Gül Kokulu Islak Mendil : Gül kokusunu seven biri olarak bu mendili de beğendim. Odamı , Django'nun patilerini , ellerimi silmek icin kullandım. Yeniden alacağım..

***Babe Vücut Yıkama Yağı : Bu urun bana Babe tarafından gönderilmişti. Minik olmasına rağmen 5 kez rahat bir şekilde kullandım. Cildimde oluşan kuruluga gayet iyi geldi. Temizlemesinin yanında vucudu cok güzel nemlendiriyordu. Kolay arınıyordu. Bence tek eksisi kokusu. Kutusunda harika olan koku , duruluama aşamasına geçince pek iç açıcı olmuyordu. Yine de cok  begendim.

***Watsons Kulak Temizlleme Çubukları : Makyajımı düzeltmek icin kullanıyordum ama artık makyaj temizleme çubugu alacagım. Çünkü son poşetim de bitti :)


***Pantane Kuru ve Yıpranmıs Kıvırcık Saçlar için Temizleyici Krem : Bu urunu Bilgen'de görmüştüm. O favorilerimdem demişti ve çok merak etmiştim. Yurt dışından gelen bir tanıdığımız getirdi sağ olsun. Bu aslında temizleyici bir krem ama ben bunu saç diplerime sadece 2 kez sürdüm. Onun dısında saç kremi olarak kullandım. Kokusu cok cok hafifti ve menthollu gibiydi. Saçınızı yıkarken yumusattıgını hissediyorsunuz ama ekrsta bir yumuşaklık hissedemiyorsunuz. Fakat kurttuktan sonra gerçekten yumuşacık saçlarınız oluyor. Almak icin caba harcamam ama burda satılsa tekrar alırdım muhtemelen. 

Bir Bitenler yazısının daha sonuna geldik. Uzun bir yazı oldu. Eğer dayanıp hepsini okuduysanız teşekkür ederim.

NOT: Yeni Yıl Çekilişime Katılmak icin TIKLAYINIZ

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ayy canım inaşllah. Gerçi bir sure gelmeseler daha iyi ama :))

      Sil
  2. resimleriyle, yazısıyla çok güzel bir paylasım olmus:) keyifle okudum.

    YanıtlaSil