27 Aralık 2014 Cumartesi

Pastel Star Lips - 509 Lily

Merhaba
Yılın son haftası hasta olmayı basardıgım icin kendimi kutluyorum. Ne yazik ki su an nezle ile bogusuyorum . 
İndirim bitmeden sizlere Pastel'in Star Lips serisinden 509 numaralı Lily rengini tanıtmak istiyorum.
 Makyaj Kelebegi'min çekiliş hediyelerinden biriydi Pastel 'in Lily rujuKelebegim tekrar cok tesekkur ediyorum güzel hediyelerin için.
Pastel Star Lips serisi gümüş rengi , fusya detayları olan harika ambalaja sahip.Oldukca kibar , naif bir durusu var. Begenmemek elde değil.
Pastel bu seriyi "İçeriğindeki çok fonksiyonlu hammaddeleriyle yeni nesil Star Lips. İnce ve kremsi yapısıyla kolayca sürülebilen Star Lips ile dudaklar göz alıcı bir parlaklığa kavuşacak. Üstelik Star Lips nemlendirme ve içeriğindeki vitamin B5 sayesinde hücre yenileme özelliklerine de sahip."  sözleriyle tanıtıyor.

Star Lips'in ben de ki rengi Lily dogal bir pembe renge sahip. Gercekten yapısı oldukca yumusak ve kolayca surulebiliyor hatta yag gibi kayıyor. Nemlendirme etkisi var bu yuzden dudakları kurutmuyor . Parlak , seffaf bitişli bir ruj. Dudaklarda oldukca dogal duruyor ve dudak kusurlarını belli etmiyor.  
Lily  ; ne yazik ki kalıcı degil. Bir sey yiyip içtiginiz takdirde tazelemeniz gerekiyor. Bir sey yiyip içmeseniz de kalıcılıgının fazla oldugunu soyleyemem. 
Dudaklarımda dogal dursun , kusurları belli etmesin , dudaklarımı kurutmasın ,kalıcılıgı muhim değil diyorsanız sans verebilirsiniz. Ben cok begenerek kullanıyorum.

Pastel Star Lips rujların fiyatları 12.9 lira. Şu an devam eden indirimlerle cok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Sans vermenizi oneririm.

NOT: Yeni Yıl Çekilişime Katılmak icin TIKLAYINIZ

4 yorum: