28 Ocak 2015 Çarşamba

Wet n Wild -Comfort Zone

Merhaba
Bu palet ile ilgili milyon tane yazı okudugunuza eminim hatta artık herkes sahip olmustur diye dusunuyorum. Fakat yine de cok sevdiğim bu paletin yazısını yazmadan gecmek istemedim.

Palet hakkında cok fazla yazı yazıldıgı icin cok fazla detaya inmeyecegim. Renkler hakkında kısaca konusmak istiyorum sadece.

Palette mat renk yok. Hepsi ısıltılı-sedefli. Browbone renklerinin pigmentasyonları paletteki diger renklere oranlara daha az  . Tum renkler yapıları yumusak oldugu icin tozutumaya musait ama bir far bazıyla bu durumu en aza indirmek veya sıfırlamak mumkun.
Baz ile kullanıldıgında göz kapağında solmadan birikme yapmadan tüm gün dayanıyor. 
İçerisinden aplikatoru cıkıyor ama işe yarayacak türden değil .  

Wet n Wild ürünlerinin cogu MAC ürünlerine dupe gosteriliyor. Comfort Zone paletin içerisinde ki renkler de MAC farlara dupe gösterilebilecek renkler.
Sol taraftan başlarsak ;
Browbone :  Dazzlelight
Eyelid : All That Glitters
Crease : Bronze
Definer : Twinks

Sağ tarafta ise:
Browbone : Vex
Eyelid : Juxt
Crease : Gilt by association
Definer: Club


Ben bu farlara sahip değilim ama yazıyı hazırlamadan once arastırdıgımda renklerin birebir  olmasa da benzerlikler gösterdiklerini farkettim.

 Ben Comfort Zone paleti cok begenerek kullanıyorum. Bu tonları seviyorsanız sizlere de kesinlikle oneririm.
Wet n Wild urunlerine Gratis magazalarından ulasabilirsiniz. 8 'li paletlerin fiyatları 19 lira yanılmıyorsam. Ben en kısa zamanda 5'li paletlerinden dogal renkler icereni de almayı dusunuyorum 

Siz Comfort Zone palet hakkında ne dusunuyorsunuz ? Favori WnW urununuz hangisi ?

6 yorum:

  1. Bu palet çok anlatıldı ama senin hangisinin hangi Mac farın muadili olabileceğini düşünerek yazman ilgimi çekti eline sağlık. Sarımsı browbone rengi hariç diğerlerini özellikle de Mac Club'a benzeyen definer rengi severek kullanıyorum ve sanırım favorim hala bu palet :) 5 li paletlerden almak istediğin Naked Truth ise güzel ama pigmentasyonu bunun gibi çok iyi değil idare eder boyutta aklında olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene cok sevindim Nilay. Club'a benzereyen renk benim de favorim . Harika bir gölge rengi benim icin. Naked Truth hakkında ben de pek olumlu yorumlar okumadım ama merak işte. Cok teşekkür ederim:))

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş :) Bu paleti almıştım, gerçekten güzel bir ürün. Şimdi yeni koleksiyondan gözüme birkaç şey kestirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ah koleksiyonlar bizi bizden alıyor. Benim daha inceleme fırsatım olmadı ama bakmatan da korkuyorm acıkcası. Far görünce gözlerim dönüyor resmen :))

      Sil
  3. WNW'ın en çok bu farlarını ve Megalast rujlarını seviyorum. Bu paleti de üç ay arayıp sonunda bulmuştum. Şu an her yerde var ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk geldiği zamanlarda yok satıyordu canım gerçekten . Rujlarını ben de cok merak ediyorum cok övülüyorlar. Bir de bronzerının en açık renginde gözüm var. Hourglass pudralara dupe gösterilmişler. :)

      Sil