24 Şubat 2015 Salı

Maybelline Color Whisper - Lust For Blush

Gunaydın.
Nasılsınız ? Umarım haftaya güzel bir şekilde başlamışsınızdır .
Bugun yine bir Maybelline urunu ile karşınızdayım. Ulkemiz gelmesini dört gözle bekledigimiz ürünlerden Color Whisper rujların 220 numaları Lust For Blush rengi bugünün konuğu.
İtiraf etmem gerekirse ruj insanı değilim. Ruj yerine renklendirici balm veya gloss kullanmayı tercih ediyorum. Color Whisper serisi ülkemize ilk geldiğinde yapıları dikkatimi çekmişti. Rujdan daha cok hafif renklendirici nemlendirici ürünler oldugunu düşünmüştüm. Daha sonra blogger arkadaşlarımın yazılarını okuduğumda düşüncemin yerinde olduğunu farkettim ve en dogal duran rengi Lust For Blush'ı aldım.

Color Whisper rujların yapısı oldukça yumuşak , nemlendirme özelliği bir ruja oranla oldukça fazla.
Sheer yapıya sahip. Surudugunuzde o kalıplaşmıs ruj gibi değil de renkli balm sürmüş gibi nemli bir bitişle karşılaşıyorsunuz.
Lust Fır Blush hem sheer yapıya sahip olduğu için hem de kendisi doğal bir renk olduğu için dudaktaki duruşu da oldukça doğal oluyor. Nemli yapıya sahip tüm rujlarda olduğu gibi kalıcılıkları fazla değil hatta oldukça  az olduğunu açıkça söyleyebilirim.  Hiçbir şey yemediğiniz içmediğiniz takidrde dahi kalıcılığı 1 - 1.5 saati geçmiyor.
Yine de ben bu ruja hem doğal duruşu  hem nem vermesi sebebiyle bayılıyorum. Çok da severek kullanıyorum. Ola ki bir gün biterse yenisini alırım.
Maybelline Color Whisper Rujları Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatları 12.9 lira.

Siz Maybelline Color Whisper Rujlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Favori rujunuz hangisi ?

4 yorum:

  1. elindeki ruja bayılldımm... üniversite geçmişimde çantamdan düşürmediğim bir ruj rengine çok benziyor ama malesef bende kozmatik no hafızası sıfır:(:(
    bu iyi bir öneri oldu kendi adıma... hadi söyle olarak sizi takipteyim:)
    isterseniz sizde hertelden sıksık yayınladığım yazıları okuyabilir yorumlarınızı paylaşabilir siniz:)
    http://hadifikrinisoyle.blogspot.com.tr/
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Size yardımcı olduysa ne mutlu bana :)
      Umarım denediğinizde de memnun kalırsınız .
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Serinin rujları hoşuma gidiyor, pek kalıcı olmasalarda verdikleri parlaklık nedense hoşuma gidiyor.. Blog keşif etkinliğime beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten harika yapıları var ben de bayılıyorum. :)

      Sil