23 Şubat 2015 Pazartesi

Maybelline Fit Me Concealer - 15 Fair

Uzun sure yine blogumla ilgilenemedim ama artık net bir dönüş yaptığımı söyleyebilirim.
Bugunun konugu ulkemize gelmesini dört gözle beklediğimiz Maybelline'e ait Fit Me Kapatıcısının 15 numaralı Fair rengi.


Maybelline Fit Me Kapatıcının bir çok rengi bulunuyor. Bende ki en açık olanı 15 numaalı Fair rengi. İtiraf etmem gerekirse ben bu kapatıcının en açık olan rengini 10 numaralı light rengi sanıyordum. Almadan once swatchlara baktıgımda 15 numaranın bir tık daha acık oldugunu farkettim.Sanırım 10 numaralı light rengi sarı , 12 numaralı fair rengi pembe alt tonlu oldugu icin böyle bir fark var.

Maybelline Fit Me kapatıcı plastik tüp bir ambalaj içerisinde bulunuyor. İçerisinde uygulama yapmak icin minik bir aplikatoru bulunuyor. Bu aplikator ile goz cevreme dokundurup genellikle ıslak bir sünger ile dagıtıyorum.
Kapatıcılığı orta düzeyde , yapısı çok sıvı değil ama kesinlikle katı da değil. Ben göz çevrem kuru oldugu icin yogun bir göz kremi uyguluyorum ama bu krem göz cevremde ekstra bir kuruluga neden olmuyor.  Islak bir sünger ile uyguladığımda çizgilere çok az miktarda dolabiliyor gün içerisinde. Parmaklarımla dagıttıgımda ise dolma miktarı bir kaç tık daha fazla olyor ama basit parmak hareketleriyle bu sorundan kurtulabiliyorsunuz.
Gün içerisinde dağımadan bozulmadan beni idare ediyor. Ben silene kadar kaybolmuyor , ucmuyor. Ben dayanıklılığını arttırmak ve az da olsa çizgilere dolmasını engellemek için ustunden sabitleyici bir pudra ile geçmeyi tercih ediyorum.
Ben Maybelline Fit Me Kapatıcıyı çok beğendim. Maybelline neden en sevilen ve en beğenilen ürünlerini ülkemize getirmiyor anlamış değilim . Umarım en kısa surede bu tutumundan vazgecer ve Fit Me serisi ile bizleri bulusturur.



8 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu çok begendim takibimdesiniz bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Gelirse mutlaka deneyeceklerim arasında yerini aldı :)

    YanıtlaSil
  3. Gelirse mutlaka denemeni öneririm canım ben çok memnunum:)

    YanıtlaSil
  4. Bir an önce gelse bari:) blogunuzu takibe aldım. bende beklerim sevgiler.
    theruj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. bir an önce gelsi no zaman :)))

    YanıtlaSil