19 Mart 2015 Perşembe

Maybelline Color Tattoo - Barely Beige

Maybelline Color Tattoolardan Pink Gold ve On And On Bronze renkleri ile ilgili detaylı görüşlerimi daha önceden sizlerle paylaşmıştım.

Color Tattooları ile gördüğümde benim gönlümü  çelen renk Barely Branded olmuştu fakat daha sonra bu rengin ülkemize gelmeyeceği haberi ile sarsılmıştım. Ardından Limitli seri olarak çıkan Barely Beige rengine göz diktim ama o serinin de ülkemize gelmeyeceğini öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Neyse ki yazın bir fırsatım oldu da Barely Beige rengine kavuşabildim.

Barely Begie inci ışıltısı taşıyan sedefli pembe alt tonlu bir krem rengi. Bazı sitelerde Mac Bare Study'ye muadil olarak gösterilse de Bare Study daha sarı alt tonlu olduğu için pek muadil olabileceğini söyleyemem. 
Barely Beige'in yapısı biraz katı , parmağımı üzerinde hafifçe gezdiriyorum ve böylece yumuşuyor kolay uygulanıyor. Katı yapısı nedeniyle fırça ile kullanmak yerine parmaklarıma uygulamayı tercih ediyorum.
Ben Barely Beige krem farı 3 farklı şekilde kullandım. İlk olarak tek başına far olarak kullanmayı denedim. Rengini gayet güzel verdi ve oldukça hoş bir görüntü oluşturdu fakat gün içerisinde göz kapaklarıma birikme yaptı. İkinci olarak altına baz surerek kullandım. Baz olarak The Balm'ın Put a Lid On It'ini tercih ettim. Baz ile kullandığımda tüm gün hiç kıpırdamadan , rengi bozulmadan , solmadan göz kapaklarımda kaldı . Bu şekilde kullandığımda performansına bayıldım.
Son olarak da Barely Beige'i farlarımın altına baz olarak kullanmayı denedim. Bu sekilde de performansından çok memnun kaldım. Farlarımın rengini belirginleştirdi , canlandırdı ve tüm gün birikme yapmadan göz kapaklarımda durmasını sağladı. 
Ben Maybelline Color Tattoo Barely Beige rengini çok beğendim hatta bayıldım. Elimde olan Color Tattooları da baz olarak kullanmayı deneycegim.
Siz Maybelline Color Tattoolar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Favori krem farınız hangisi ?

4 yorum:

  1. Bi de bu serinin leather versiyonu var ya, onu da getirseler keşke, gerçi hiç ümitli değilim ondan da :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh o seriye ben de bayıldım ama valla hiç ümidim yok :)

      Sil
  2. Baz olarak çok iyi iş görür.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkür ederim . Evet baz olarak gayet kullanışlı:)

      Sil