30 Mart 2015 Pazartesi

Vichy Purete Thermal 3'ü 1 Arada Temizleyici Süt

Makyaj yapmayı , farlarla , maskaralarla haşır neşir olmayı çok seviyorum ama gelin görün ki temizleme işlemini tam bir " kabus" olarak nitelendiriyorum. İtiraf etmem gerekirse sabah makyajımı yaparken akşam nasıl temizleyeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden hızlı ve kolay makyaj temizleyen ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum.


Bugun ki konuğumuz Mor Menekşe'ciğimin Dermobakim ile düzenlediği çekilişte hediye gelen Vichy Purete Thermale 3'ü 1 Arada Temizleyici Süt. 

Vichy Purete Thermale 3'ü 1 Arada Temizleyici Süt ; temizleyici süt , tonik ve göz makyaj temizleyici olarak kullanılabiliyor. 
Süt - losyon formunda bir ürün , hafif kremsi bir yapısı var.Kokusu de oldukça hoş.

Tonik olarak hiç kullanmadım fakat renkli güneş kremimi ve göz makyajımı temizkemek için kullandım. Renkli güneş kremimi temizleme koonusunda başarılı buldum aynı zamanda cildimde yapış yapış bir hisse de neden olmadı fakat bu şekilde birkaç kez kullandığımı belirtmek isterim. Ben cildimi misel sularla temizlemekten daha çok hoşlanıyorum.
Göz makyajı temizleme konsunda çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Sadece far ve kalemden oluşan bir makyajı temizleme konusunda iyi olsa da işin içine eyeliner ve maskara girince sonuç tatmın edici olmuyor. Elimin ayarını tutturamadığımda ise gözlerimi bulunaklaştırması daha da kötü bir durum. 
Kısacası çok memnun kalmadım ben bu temizleyiciden. Bu bitene kadar kullancağım belki sıkılıp kullanamam ve sütlerle arası iyi olan anneme veririm ama bittiğinde tekrar almam. 

Siz Vichy Purete Thermale 3'ü 1 Arada Temizleyici Süt kullandınız mı?
Yorumlarınız neler ?

5 yorum:

  1. Ben de krem temizleyicilerdense misel suları veya çift fazlıları tercih ediyorum. Özellikle göz makyajını temizlemek çok zor oluyor pamuk kayıyor krem göze kaçıyor falan :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet ya o göze kaçma hissinden nefret ediyorum . Çift fazlı urunler ile temizleyip ardından misel sularla geçtiğimde rahat edebilyorum ancak :)

      Sil
  2. Bende zamanında kullanamayıp verenlerdenim tatlım. Göz makyajımı çıkartamadığı gibi bide yanma yapıyordu. 2-3 kere denedim anlaşamadığımızı anlayınca birine verdim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gidişle ben de anneme vereceğim canım. Kullan kullan bitmeyecek cinsten bir ürün bir de :)

      Sil
  3. Ben de bu aralar bu ürünü kullanıyorum. Cilt makyajını güzel temizlese de göz makyajında oldukça başarısız ve sanki kirpiklermin dökülmesine sebep oluyor. Bende yakında yazısını yazacağım.

    YanıtlaSil