28 Nisan 2015 Salı

Cyrene Hydrating Skin Recovery Gentle Cleansing - Yüz Temizleme Jeli

Cyrene markasını uzun zamandır blogger arkadaşlarımın paylaşımlarında görüyor ,hem temiz içeriklerinden hem de uygun fiyatlarından ötürü merak ediyordum.

Şubat ayının sonuna kadar süren bir kampanyaları vardı. Yüz temizleme jeli , peeling ve tonikten oluşan setler indirimdeydi , üstelik alışverişin yanına tam boy bir ürün hediyeydi. 
Şirin Hanım alışverişim öncesinde çok yardımcı oldu  , cildim hakkında bilgiler verdi . Ben de techimi kuru , karma ve hassas ciltere uygun olan setten yana yaptım . Pazar gecesi yaptığım alışverişim salı günü elimdeydi hem de bol tester ürünle birlikte. Bu arada Cyrene sadece bloggerlara değil alışveriş yapan herkese esirgemeden tester ürün gönderiyor. Umarım başka firmalar da bu tutumu örnek alır.

Bugun aldığım set içerisinde çıkan , kuru karma ve hassas ciltlere uygun olan yüz temizleme jeli konuğumuz.


Cyrene Hydrating Skin Recovery Yüz Temizleme jeli şeffaf bir yapıda. Ben cildimi temizlemek için 1,5 pompa ürün kullanıyorum ve gayet yeterli geliyor. Hafif temizlik içeren bir kokusu var uygularken beni rahatsız etmiyor.

Cildimden kolayca arınıyor ve temizlik işlevini başarıyla yerine getiriyor. Cildim ferahlıyor ve nefes adığını hissedebiliyorum. Güzel temizlemesinin yanında cildimi kurutmuyor , irite etmiyor. Vaatlerini kesinlikle yerine getiriyor. 

Cyrene ürünleri ; yağ , etil alkol , sülfat , sabun , boya , paraben , esans içermiyor. Yüz temizleme jeli 150 ml ve fiyatı 49 lira. Setlerde hala indirim devam ediyor. 3lü setin fiyatı 99 lira ve yanında tam boy süpriz bir ürün de hediye. 

Cyrene ürünlerine Cyrene.com.tr'den veya Lilakutu'dan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. güle güle kullanın :) bloğuma beklerim http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Göz makyajını temizlemek için kullanabilir Miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gözde,
      Direk göz makyajı temizlemek için yeterli gelmeyebilir. önce bir misel su ile veya çift fazlı temizleyici ile kabasını alıp daha sonra göz çevreni yıkyabilirsin:)

      Sil