28 Ağustos 2015 Cuma

Maybelline Master Precise Eyeliner


Haftanın son gününden kocaman bir günaydın ,

Makyajınızda olmazsa olmazınız nedir ? Son zamanlarda bu kuralı çiğnesem de benim olmazsa olmazım eyeliner . Jel eyelinerları kullanım ve performans bakımından çok beğensem de hızlı makyaj yapmam gerektiği zaman veya evde makyaj yapmaya vaktim yoksa elim her zaman daha kolay kullanabileceğim ürünlere gidiyor.

Maybelline Master Precise Eyeliner kalem şeklinde diye tabir ettiğimiz linerlardan. Bu yüzden yanınızda taşımak için biçilmiş kaftan.
Maybelline Master Precise Eyeliner süngerimsi esnek bir uca sahip. Bu da eyeliner sürme işini oldukça kolaylaştırıyor. Üstelik 0.4 mm  ucu ile incecik liner çekebileceğiniz gibi kalın liner çekmeniz de mümkün.
Master Precise Eyeliner'ın verdiği siyahlık benim günlük makyajım icin oldukça yeterli. Tabi bir jel liner kadar keskin siyahlık vermediğini söylemem gerek ama kesinlikle silik de değil . Gün içerisinde akma , bulaşma yapmasa da uzun saatler sonra renginin silikleştiği  acı bir gerçek.
Kalem şeklinde ki bu eyelinerların en büyük sorunu çabuk kurumaları ve kısa süre sonra kullanılmaz hale gelmesi fakat Maybelline Master Precise Eyeliner'ı 3.5 aydır neredeyse her gün kullanmama rağmen ufacık bir kuruma belirtisi göstermedi. 

Eyeliner kullanmaya yeni başlıyorsanız , eyeliner sürmekte zorlanıyorsanız ve sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz bir eyeliner arayışındaysanız Maybelline Master Precise Eyeliner'a mutlaka göz atmanızı öneririm. Satış fiyatı 20 - 21 lira olan bu eyeliner'ı indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata almanız da mümkün.

6 yorum:

  1. Fırçasının ince ve ürünün de çok sulu olarak gelmemesi benim için en önemli nokta, şu an essence kullanıyorum bitince bunu deneyebilirim, teşekkürler tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'in ben de kullanmıştım ama istediğim verimi alamamıştım. Maybelline'den ise çok memnnunum . Denemeni öneririm canım:)

      Sil
  2. bana çok ince bu düzgün çekemem sanırım elimin alışması lazım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım ince olmasına rağmen kullanımı kolay.Fırça şeklinde olmadığı için kullanmak zor olmuyor :)

      Sil
  3. güle güle kullan, keçe uçlu şeyleri çoğu kişi sevmese de ben çok seviyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal keçe uçlardan farklı olduğu için çok daha kullanışlı:)

      Sil