10 Eylül 2015 Perşembe

Bepanthol Cilt Bakım Kremi



Geçen haftalarda trnd 'den içerisinde Bepanthol Cilt Bakım kremlerinden oluşan büyük bir paket aldım. Trnd nedir diye merak ediyorsanız buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bepanthol Cilt Bakım kremini daha önceden hiç kullanmamıştım fakat Bepanthen evimizden asla eksik olmazdı. Sürekli elimizin altında bulunur acil durumlarda elimiz hemen ona giderdi.
Bepanthol " Cilt bazen kuruyarak hassaslaşır. Kuruyan cilt pul pul dökülür, kızarır ve çatlar. Bu tip durumlarda cildin, işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için ekstra bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Böylece cilt kendini yenileyebilir ve canlı görünümünü muhafaza edebilir. Bepanthol Cilt Bakım Kremi cilt kuruluğuna bağlı pul pul dökülen, kızaran, çatlayan ve gerginleşen cildin doğal yenilenme sürecine destek amaçlı özel olarak geliştirilmiştir. "

Bepanthol Cilt Bakım Kreminin yapısı oldukça hafif , su içerisinde yağ emülsiyonu olduğu için hafif yapısına rağmen nemlendirme işlevini başarıyla yerine getiriyor. Ben yüzüme hiç kullanmasam da ellerim için sıklıkla kullandım. Özellikle ellerimin üstü ve parmaklarımın araları disidroz nedeniyle çok kuruyor . Düzenli el kremi kullanma alışkanlığım olmadığı için bir süre sonra kuruluklar çatlıyor ve kanamaya başlıyor. Bepanthol Cilt Bakım Kremini işte tam böyle bir anda kullanmaya başladım. Sürdüğüm ilk anda parmağımdaki kuruluğu serinletti ve rahatlattı . Çok rahatsız olduğum gerginlik hissini aldı ve sürdüğüm anda tamamen emildi. Fakat belirtmek istediğim önemli bir nokta var. Eğer cildiniz benim ki gibi çok kuru değilse emilmesi bu kadar hızlı olmayabiliyor zira erkek arkadaşım kremin güzel nemlendirdiğini fakat hemen emilmediğini belirtti.
Bepanthol Cilt Bakım Kremi'nin hafif , baymayan hoş bir kokusu var. Koku hassasiyetiniz varsa dahi güvenle kullabilirsiniz.

4 yorum: