15 Eylül 2015 Salı

Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem




Elseve Mucizevi Yağ'dan bir kaç şişe kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Daha sonra farklı maceralara atılınca yolumuz ayrı düşmüştü fakat hiç biri de tam olarak onun verdiği etkiyi vermemişti saçlarıma. Mucizevi Yağ serisine ait durulanmayan Saç Güzelleştirici Krem ülkemize gelince stok filan dinlemeden aldım ve hemen kullanmaya başladım.

Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem'in 2 çeşiti bulunuyor. Ben tercihimi her saç tipine uygun olan kremden yana yapmış olsam da kuru ve sert saçlar için de bir çeşiti olduğunu belirtmeliyim.

" 6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş formülü , hafif ve ince dokusu ile saçı besler . Saç Güzelleştirici Krem'in yağlı his bırakmayan dokusu , saçı ağırlaştırmaz . Saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken, şekillendirmeyi kolaylaştırır.  Besler , yumuşatır , parlatır ve korur."
Mucizevi Yağ gibi kremi de 3 şekilde kullanmak mümkün. Saçlarınız ıslakken , kurutmadan önce veya kurttuktan sonra son dokunuş için kullanabilirsiniz.  Saçları 230'C ısıya karşı da koruyormuş.

Saç Güzelleştirici Krem'in yapısı losyon şeklinde , oldukça akışkan. Tüpten dökerken dikkat etmek gerekiyor. Kokusu ise Mucizevi Yağ'ın kokusu ile aynı. Harika kokuyor. Saça fındık büyüklüğünde kullanılması öneriliyor. Ben nemli saçlarımı ikiye ayırıyorum ve bir tutam için bir nohut tanesi kadar uyguluyorum.  Uygulamanın ardından saçlarımı yumuşatıyor ve taramayı da kolaylaştırıyor. Dozunu ayarlamayıp biraz fazla kaçırdığımda saçlarımda ağırlık yapıyor ne yazık ki.


Düzenli saç bakımının ve saçlarımı kestirmemin ardından nihayet kaybettiğim buklelerime kavuştum 
 Kıvırcık saç güzel olmasına rağmen bakımı zor. Yapısı itibari ile kurumaya ve kabarmaya , elektiriklenmeye oldukça meyilli. Elseve Güzelleştirici Bakım Kremi ile saçlarım nemini kaybetmiyor hatta nemleniyor , elektiriklenmiyor , kabarmıyor  ve oldukça güzel biçimde doğal şeklini alıyor. Son zamanlarda saçlarımla ilgili iltifat almamı sağlayan ürünlerden biri de  Elseve Güzelleştirici Bakım Kremi.
Bu kremi çok sevsem de beğenmediğim daha doğrusu içime sinmeyen bir nokta oldu. Ben özellikle saç uçlarıma durulanmayan kremlerden ziyade serum sürmeyi daha çok seviyormuşum bunu farkettim. Kırıkları engellemede serumların daha başarılı olacağı düşüncesindeyim.
Elseve Saç Güzelleştirici Bakım Kremi'nin fiyatı 15 lira civarında. 150ml bir ürün için oldukça uygun.

19 yorum:

  1. sounda bende bu ürünü merak edip, bir blogger yorumu bekliyorum dört gözle ... tahminin gibi de yorumlamışın serum kadar iyi olmayacağını düşünüyordum bende ama merak da ediyordum ya daha iyi ise diye.... sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Soslu Badem ,
      Serumu da çok başarılıydı , bu krem de çok güzel ama ben saç uçlarıma illa ki yağ sürme ihtiyacı duyuyorum.
      Sevgiler:)

      Sil
  2. Diğer mucizevi yağı kullanmıştım bunu da merak ettim, teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim bak şimdi çünkü son zamanlarda saçlarım sanki acayip nemini kaybetmeye başladı :(Bir şans vereyim bu ürüne =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz urunler sadece gecici nem veriyor . Eger saclari jz cok nemsizse yag bakimlarina veya keratin maskelerine yonelebilirsiniz :)

      Sil
  4. Ben de saçlarım düz olmasına rağmen elektriklenmeye müsait olduğu için bu ürünü aldım. Sadece bir kez kullandım henüz. Kokusunu sevdim, etkisi de güzel.

    YanıtlaSil
  5. Mucizevi yağı kullanıp memnun kalmıştım bende.Bunun gibi istediğim şekilde kullanabileceğim ürünleri seviyorum.Elimdeki bitince buna şans vereyim :)

    YanıtlaSil
  6. bunu da alayım o zaman ben ya fiyatı da uygunmus

    YanıtlaSil
  7. Bogunuzu takibe aldık. Bize de bekleriz :)

    http://kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Yağ olanıyla bunun arasında ne gibi bir fark acaba?Yağ olan bitmek üzere bunu mu alsam diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kremi ile çok farkı yok ama saç uçları için yağlar çok daha iyi :)

      Sil
  9. Benim saçlarım da kıvırcık. Üstelik acayip kuru ve çok dökülüyor. Sizce ne tür bir karışım uygulamalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Rupenda ;
      Öncelikle dökülmen çoksa bir hekime görünmeni öneririm. Vucuttaki çeşitli eksiklikler dökülmeye sebep olabiliyor. Ben saçlarımı desteklemek için medobiotin kullanmıştım. Bu bir vitamin ve zararı yok. Solgar'ın da bu tarz bir ürünü var ama fiyatı pahalı. Benim kullandığım 35-40 lira civarındaydı , içeriği yüksekti. Hindistancevizi yağı önerebilirim. Hem saç uçlarında ki kuruluk hem de saç diplerin için ama dediğim gibi dökülmen yoğunsa bir hekime görünmekte fayda var.

      Sil
  10. Bisi sorucam bu sac sekillendirme bit sey yapacakken bize kolaylikmis sagliyor yoksa bn elle sac ucladi alttan uste sıkarak sekil veriyorum olede olurmu

    YanıtlaSil
  11. Adsız böyle bir ürün kullanırsan saçların daha kolay şekil alabilir , elektiriklenmenin de önüne geçer. Özellikle yazın sürekli yıkanan saçlar için bu tarz ürünleri çok seviyorum ben:)

    YanıtlaSil