30 Ocak 2016 Cumartesi

Cyrene Milky Gentle Cleansing Oil - Cilt Temizleyici Yağ



Merhaba ,
Bir süredir blogumla ilgilenemediğimin farkındayım. Bunun sebebi son zamanlarda yoğun olmam ve bunun da motivasyonumu düşürüyor olmasıydı. Neyse ki tempoma ayak uydurabildiğime karar verdiğim an bilgisayarımın başına oturdum.

Geri dönüşümde de çok sevdiğim ürünlerden birine yer vermek istedim. Cyrene ; ürünlerini çok sevdiğim , güvendiğim markalardan birisi. Markaya ait kullandığım hiçbir ürün beni hayal kırıklığına uğratmadı. 
Bu sebeple mümkün olduğu müddetçe ürünlerini denemeye çalışıyorum. Geçtiğimiz aylarda Cyrene 3 sürpriz kutu çıkarmıştı ve ben de bu kutulardan 2 tanesini almıştım. Son aldığım "Black Friday " kutusundan çıkan ürünlerden biri de Makyaj Temizleyici Yağ'idi. Zaten son zamanlarda bu tarz temizleyicileri sıklıkla görünce merak etmiş ve almaya karar vermiştim . Cyrene ile de tanışmış oldum.

Cyrene Milky Gentle Cleansing Oil:  Hibrit temizleme sistemine sahip nazik formülü ile gün sonunda ciltte biriken kiri, makyajı ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Gözeneklerin açılmasını sağlayarak cildin nefes almasına yardımcı olur. Formülündeki bir çok doğal yağ cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olurken güçlü anti oksidan özelliği olan E vitamini serbest radikal hasarını azaltmaya yardımcı olur.

Kullanımı ise oldukça kolay ; Ellerinizi ıslatmadan birkaç pompa ürün almanız ve cildinize masaj yapmanız yeterli. Göz makyajınızı temizlemek için nazik hareketlerle göz çevrenize masaj yapmalısınız.Daha sonra ılık su ile yüzünüzü duruladığınızda yağ kıvamında ki ürün losyonumsu - sütümsü bir kıvama dönüşüyor ve ciltten kolayca arınıyor.

Ben göz makyajımı temizlemek için 2 -3 pompa ürün kullanıyorum ve ilk etapta 1 pompa ürün alıp parmaklarımı gözlerimin üzerinde yarım dakika bekletiyorum. Arından makyajımın yoğunluğuna göre 1 veya 2 pompa daha alıp göz çevreme nazikce uyguluyorum. Su ile duruladığımda tüm makyajımdan arınıyorum.Cilt makyajını da aynı güzellikte çıkardığını belirtmek isterim.

Göz çevremi kurutmadan hatta nemlendirerek temizlemesi , rahatlatması ve pratik olması ile benim kesinlikle çok sevdiğim ve memnun kaldığım bir ürün oldu. Hassas bir cilde sahip olmama rağmen akneye  ve sivilceye de neden olmadığını belirtmek istiyorum.

Bu ürünle ilgili de büyük konuşup " alın , aldırın " demek istiyorum. Ben bittikçe tekrar tekrar mutlaka alacağım.

150 ml fiyatı 63 lira.
Cyrene ürünlerine Cyrene.com.tr'den veya Lilakutu'dan ulaşabilirsiniz.
Şu an Cyrene ürünlerinde çeşitli setlerde de kampanyalar olduğunu unutmayın.

7 yorum:

  1. cyrene "bu ürünü beğenmedim" diyen kullanıcıları tehtid eden bir marka, asla kuruşumu vermem şahsen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın o tavrından sonra ben de soğudum, ne yalan söyleyeyim....

      Sil
    2. Ya çok üzüldüm:( Şu ana kadar kullandığım ürünlerden çok memnun kaldım ben sadece bir ürününde muallakta olduğum için yazısını henüz yazmadım:)

      Sil
  2. cyrene ürünlerini hiç kullanmadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an ki kampanya döneminde tanışmanızı öneririm:)

      Sil
  3. Güle güle kullan Gözde'cim :) Ben bu yağlarla pek anlaşamıyorum; ama, hindistan cevizi yağını ben de aynı şekilde makyaj temizlemek için kullanıyorum uzunca bir süredir. Sadecde, yıkamak yerine (çünkü zor arınıyor) misel su ve pamukla üzerinden geçiyorum. Çift fazlı temizleyicilerden daha iyi sonuç aldım kesinlikle :) sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok korkmuştum arınmazsa diye ama bu çok güzel arınıyor ablacım. Ben de önümüzdeki hafta seyahate çıkarken minik bir kaba h.cevizi yağı koyacağım. Saç bakım ürün , makyaj temizleyicim, el kremim herşeyim o olacak:)

      Sil