12 Mart 2016 Cumartesi

Cyrene Moonlight Beauty Concentrate Serum



Bu hafta yine bir Cyrene ürünü ile karşınızdayım. Elimde çok fazla Cyrene ürünü var  , ben de kullandıkça yorumlarımı sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.

Cyrene'in Gece Bakım Yağı 2. sürpriz kutudan çıkmıştı. Gördüğüm an çok sevinmiştim çünkü cilt bakımımda serum-yağ kullanmak beni çok mutlu ediyor. Ayrıca cildimin ihtiyaçlarını daha verimli bir biçimde karşıladığımı düşünüyorum..

Cyrene Ayışığı Güzellik İksiri ; karma, kuru, çok kuru ve olgun ciltlerin yanı sıra nem ihtiyacı duyan tüm cilt tipleri için uygun bir formüle sahiptir. Kolayca uygulanarak cilt tarafından tamamen absorblanır, yağlı his bırakmadan ipeksi bir dokunuş ve yumuşaklık sağlar. Omega 3, Omega 6 ve E Vitamini açısından güçlü aktif içerikler ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde gece boyunca cildin kendini onarmasına ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Daha genç, ışıl ışıl ve daha enerjik bir cilt ile uyanmanıza yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur ! 

Yağ formunda ki ürünler önceden beni çok korkutsa da artık cildime uygun ürünleri seçtiğimde sivilcelenmeye sebep vermediği gibi cildimi rahatlattığını söyleyebilirim. Cyrene Ayışığı Güzellik İksirinin de içeriği oldukça temiz ve cilt için faydaları saymakla bitmeyen saf yağlardan oluşuyor. 

Uygulaması oldukça kolay , cildinizi temizledikten ve tonikledikten sonra avcunuza 2 damla ürün damlatıp ısıtıp suratınıza tampon hareketlerde uygulamanız yeterli. Yağ formunda ki ürünlerde tampon hareketlerle uygulanması önemli bir unsur. 

Ben de geceleri yatmadan cildime gül suyu sıkıp ardından Cyrene Güzellik İksirini uyguluyorum. İlk başta belirtmeliyim ki şu ana kadar kullandığım güzellik yağları arasında en hafif Cyrene oldu. Yapısı çok daha ince ve kıvamı çok daha yumuşak. Bu sebeple korkmadan 4 damla uyguladığımı söyleyebilirim
.
Benim cildime yeterli şekilde nemlendirdi ve sabah uyandığımda daha yumuşak , parlak bir cilt ile karşılaşmamı sağladı. Yağ olması sizi korkutmasın çünkü yağlı bir his bırakmadan kolayca emiliyor. Hassas bir cilde sahip olmama rağmen herhangi bir hassasiyete , sivilcelenmeye sebep olmadı.
Onarma konusunda net fikre sahip değilim çünkü yaşım gereği cildimde bu konuda etki gösterebileceğini sanmıyorum.

Kokusu ise çok çok hafif olmakla birlikte oldukça güzel ve rahatlatıcı. Bu yağı sürdüğümde uyurken o hafif koku burnuma geldiğinde gerçekten rahatladığımı hissediyorum.
Cyrene Moonlight Beauty Concentrate Serum ; Koyu renk , 30 ml cam şişede satılıyor. Damlalıklı ambalajı ile kullanım kolaylığı sağladığı gibi görüntüsü de oldukça hoş duruyor.

Cyrene Moonlight Beauty Concentrate Serum 30 ml ve fiyatı 95 lira. Fakat her gün 3-4 damla kullandığınızı düşünecek olursak çok uzun süre idare edecek bir ürün olduğu için fiyatını hakediyor. Üstelik paraben , etil alkol , parafin , parfüm , petrokimyasal türevleri içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. 

 Benim için uygun mu dersenız ? Bence çok yağlı ve sivilceli ciltler hariç tüm ciltlere uygun. Bahsettiğim gibi kullandığım en hafif en yumuşak yağ bu oldu.

Cyrene ürünlerine cyrene.com.tr adresinden veya Lilakutu'dan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Yaklaşık 2/3 aydır neredeyse kutu geldiğinden beri kullanıyorum. Cildim karma ama kışları kuruluk yaşayabiliyorum. Geceleri 4-5 damla kadar kullanıyorum tüm yüz ve boynuma yetiyor. Bu kış cildimde kuruma, pullanma çok çok nadir oldu. Severek kullandığım cyrene ürünlerinden biri oldu. O kadar bereketli ki yazın ağır gelirse kullanmamak üzere kışa ayırabilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke ben de çok memnunum ama yaza ağır gelebilir haklısın. O zaman kışa saklarız biz de tabi:))

      Sil
  2. Bu ürün bende de var ama cildim kışın bile son derece yağlı olduğu için cesaret edip kullanamadım. Hiç açıp heder etmeyeyim daha iyi kullanacak birine vereyim istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebe cildin yağlı ise nasıl olur emin olamadım ama yağı yağ ile temizlemek diye bir yöntem var. Bu yağ için olmasa bile araştırmanı öneririm. Özellikle jojoba yağı bu konuda başarılı:)J

      Sil