30 Mayıs 2016 Pazartesi

Bitenler - Çöpe Gidenler 19


Uzun bir aradan sonra nihayet Bitenler-Çöpe Gidenler yazı dizisine bir arkadaş daha katılıyor. En son Şubat ayının sonunda yazmışım Bitenler yazımı. O günden bu yana da pek elle tutulur ürün bitirmediğim için kendimi tebrik ediyorum.
Toplu olarak çok gözükse de ayırınca aslında baya az şey bitmiş.
Renpure Hindistancevizli Şampuan : Güzel bir şampuandı. İndirimde denk gelirsem farklı çeşitlerini de alacağım.

Garnier Olia 6.0 : Saçlarım güneşte açılıyor , rengi bozuluyor. Kışın da 2-3 kez kızıl kına yakmıştım. Saçlarımın rengi eşitlensin diye kullandım. Çok bayılmadım.

Uber Sarımsaklı Şampuan: İçeriği de etkisi de güzeldi. Aynı markaya ait arganlı şampuanı denemek aklımda.


La Roche Posay Effaclar Temizleyici : Cildim sorunlu olduğu dönemlerde ara ara kullandım. Benim cildimi biraz gerse de yağlı ciltler sevecektir.

Darphin Nemlendirici Tonik : Bu gayet güzel bir tonik. Şu an başka bir ürün kullanıyorum ama yedekte Darphin var. Yazısını yazacağımç

Diadermine Temizleyici Jel : Bu jel bir garip. Üzerinde durulama gerekmez yazıyormuş ama inanın durulanmayacak gibi değil. Tekrar almam.

Nivea BB Clean Temizleyici : Çok bayılmadım. Ekstra bir özelliğini de göremedim.
Maybelline Fit Me Kapatıcı : Güzeldi ama ben kullanmayı unutunca bozuldu.

Loreal Nude CC Krem : taş çatlasın 2-3 kere kullandım. Yüzüme koyu duruyordu . Bozulduğunu düşündüğüm için çöpe gidiyor.

Hamilton Everyday Face spf50 : Eski versiyonunu çok daha fazla seviyordum ama bu da kötü bir ürün değil.

Trendy Ocean Vucut Spreyi : Bu markanın vucut spreylerini beğeniyorum. Bu uzun süre önce bitmişti ama kutusunu yeni buldum. Hoş hafif bir kokusu var. Golden Rose mağazalarından alabilirsiniz.

Murad  T Zone Pore Refining Serum : Siyah noktalar etkili olan bu ürün gerçekten başarılı ama ben unuttum kullanmayı. Set halinde yeniden alacağım. 

Sleepy Islak Mendiller : Ay çok seviyorum bu ıslak mendilleri.

Karaline Sususz Manikur : Portakalrengi.com tarafından gönderilmişti. Güzel bir ürün.

Lady Comfort Isıtıcı Bantlar. Başarılılar. Seviyorum.

Paradontax : En sevdiğim diş  macunu. Yedeği var.

Hoops Gözlük Temizleme Mendilleri : Yedekleri bol olanlardan.
TT Mask : #gucluadinlarguzelhayatlat etkinliğimizde hediye edilmişti. Benim kullandığım onarıcı etkili olandı ve gerçekten başarılıydı. Epilasyon sonrasında uyguladğıma cildimi çok güzel yatıştırdı.

Vichy Jel-krem nemlendirici : Güzel nem veren bir krem ama özellikle gidp alacağım bir ürün değil.

Farmasi bb-cc kremler: Açık tonları dahi bana koyu durdu . Oysa cc kremin yapısını beğenmiştim.

Dermalogica UltraCalming Barrier Repair : Hassas ciltlere yönelik onarıcı bu kremi hiç hiç beğenmeidm. Yoğun bir silikonumsu yapısı var. Yüzüme dahi sürmedim.

Nuxe Vucut Losyonu: Bunun kokusunu çok ağır bulsam da kavonozda ki favorilerimden.

Moshos Klemantine Maske : Güzel bir maskeydi ama benim hassas cildime biraz ağır.

Cosmed Nem Maskesi: Ayy bu çok güzeldi. Kış için almayı düşündüklerimden.

Bir bitenler yazısının daha sonuna geldik. Çok fazla ürün bitirmemiş olsam da önümüzdeki yazıda daha başarılı olacağımı umuyorum.

10 yorum:

  1. epey bişey bitmiş gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
  2. Dermologica içeriğini düşünmezse m sevmiştim ama o silikonumsu yapı 😥
    Hoops gözlük bezlerini ilk defa duyuyorum, nerede satılıyor ? Ben benri alıyorum hep...
    Darphin tonik aklımda olan bir ürün, Başak'ta sık sık görüyorum bu markaya ait ürünleri.

    Lrp nin bu yüz temizleme jeli daha önce cildimi kurutmuştu. Cildim karma, yazları biraz yağlanmaya meyilli bir .. Elimdr açılmamış 1 adet var, tekrar deneyeceğim bakalım :)

    Bu arada bizim orada kınalı saça boya tutmaz derler hep 🤗

    Gelsin yeniler ✌️👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoops mendilleri a101'den alıyorum canım. Tavsiyede ederim.

      O sanırım şehir efsanesi veya hint kınası ile ilgili olabilir ama normal kına üzerine boya tutuyor. Ben su bazlı boya da kullandım , Garnier 'da amonyaksızdı ama tuttu :))

      Sil
  3. Baya ürün bitmiş tebrik ediyorum^^ ya hamilton mat spf50 nin testerını denemiş baya beğenmiştim. demek ki eski versiyondu. çünkü yenisinin tam boyunu kesinlikle aynı bulmamıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mat spf30'un testerını denemiş olabilir misin? Eski versiyon spf30'du yenisi spf50. Korumasının artması iyi olmuş ama yapısı değişmeseymiş keşke :(

      Sil
  4. Karline manikür setinin temiz içeriği ilgimi çekmişti ama ellerimde hiçbir fark yaratmadı.. halbuki içinden çıkan parlatıcısı, oje temizleme mendilleriyle falan diğer setlere göre daha avantajlıydı. Cosmed nem maskesini ben de beğendim, özlelikle nemlendiricinin etkisini arttırmakta başarılı. Yenileri güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cosmed nem maskesini ben baya beğendim. Kış için almayı düşünüyorum . Benim tırnak etlerim çok yok hatta daha önceden hiç kesmedim sadece peeling yapıorum ve itiyorum. Belki o yüzden iyi gelmiştr:)

      Sil
  5. Kesinlikle diaderminin yağımsı Suyumsu kıvamlı temizleyicilerinde var bu sorun diadermin çift fazlı göz temizlemeyi kullandım vıcık vıcık yağ oluyordu gözlerim gelde durulama! Birde lastik minik tokamın yanında kalmış kullandığım pamuk lastik erimiş pamuğa yapışmış buldum sonra... artık nasıl bi kimyasal varsa içinde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa gerçekten mi? Ben artık makyajımı yağlar ile çıkarıyorum çok memnunum:)

      Sil