28 Haziran 2016 Salı

Haziran Ayı Alışverişleri ( Urban Decay, Golden Rose , n11 , Cyrene , Flormar )



Haziran ayında yaptığım alışverişi sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında garip biçimde daha varmış hissine kapılsam da aklıma gelenler bu kadarla sınırlı oldu.

Urban Decay ile mağazasını Bağadat Caddesine açtı. Ben de uzun süredir far bazını almak istiyor ama orjinal ile minor sin arasında kararsız kalıyordum. Mağazada denedim ve Minor Sin'da karar kıldım. Yaptığım seçimden de çok memnun kaldım. Yanında ki minikler ise UD hediyesi.

Golden Rose'un aydınlatıcı fırçasını internet sitesinde görmüş ve çok merak etmiştim. Tesadüf eseri büyük bir mağazasına da rastlayınca aldım. Bana RT Setting Brush'ı anımsattı. İkisi arasında bir değerlendirme yazısı yazmayı düşünüyorum.
Sıvı saç kremi tamamen ihtiyaçtan alındı. Bu tarz ürünleri İstanbul'da kuaför malzemeleri satan yerlerden alsam da Antalya'dayken internetten sipariş veriyorum. İki farklı satıcıdan aldım ürünleri . Redist'i Kozmetiklife isimli dükkandan aldım . Kargo hızlarından ve paketlemelerinden çok memnun kaldım. 

Kerassu'yu Freeshopperfumes isimli dükkandan aldım . %94 oranı olan bir mağaza oluşuna güvendim ama hata etmişim. Kargo süreleri çok yavaştı. Ürün kargoya pazartesi verildi ama salı günü Antalya'ya gelmesi için yola çıktı. Elime de geç ulaştı. Arından ürünün son kullanma tarihini görünce şoka girdim çünkü son kullanma tarihi 08.01.2016 tarihinde dolmuş. Mağaza yorumlarını görünce daha bir çok kişinın farklı ürünlerde aynı sorunu yaşadığını gördüm. Ürünü iade edebilirdim ama açıkçası uğraşmak istemedim satıcıya da durumu bildiren bir mesaj attım. Aldığım cevap " 
Merhaba; İlgili ürünün son kullanım tarihi 12.2016 dır. Free Shop Perfumes olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz tüm ürün ve markalar %100 orjinaldir, Türkiye Distribütör firmalardan ve yetkili bayilerden temin edilmektedir. Sorunsuz ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanız için buradayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.."
İnsanı enayi yerine koymaktan başka bir şey değil kesinlikle yaptıkları. Buyrun aldığım ürünün son kullanma tarihi ve üretim tarihi.
Hafif yapılı gün içerisinde tazeleyebileceğim bir güneş koruyucuya ihtiyacım vardı. Cyrene ürünlerini sevdiğim için ve sitelerinde ki kampanyalarını ( 50 lira üzeri alışverişlerde 60 ml ürün hediye) da görüp beğendiğim için güneş koruyucu sipariş verdim. Her zaman ki gibi ilgili ve kibar yaklaşımları için çok teşekkür ederim.

Yine bol bol sample ile yüzümü güldürdüler. Sadece %2 Aha toniğin çıkmasına üzüldüm. Çünkü benim cildim aşırı hassas ve yanaklarım çok ince. Üstelik yaz dönemindeyiz ve ben Antalya gibi güneşin sürekli tepede olduğu bir ilde yaşıyorum. Bu sebeple bu ürünü kullanmam mümkün değil. Keşke kullanabileceğiim bir ürün çıksaydı :((
Flormar 'ın Rotating Maskarasını ilk çıktığı günden beri istiyordum . Bu seti de yılbaşında görmüştüm o zaman 40 liraydı sanırım. Geçen gün internet sitesinde tesadufen bu setin 15 liraya düştüğünü gördüm. Üstelik kargo da 1 liraydı. 16 liraya tüm bu ürünleri almış oldum. Oldukça karlı bir alışveriş oldu.
Benim son zamanlarda aldığım ürünler bu kadar siz neler aldınız? Bayram indirimlerini değerlendiriyor musunuz ?

3 yorum:

  1. Merhaba blog keşif etkiniğinden geliyorum. takipteyim sizleride beklerim. http://dogamucizelerii.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil