2 Kasım 2016 Çarşamba

Ekim 2016 Alışverişlerim ( Watsons , Limonian , H&M )



Geçtiğimiz aylarda alışverişi fazla abartınca Project Pan yapmaya karar vermiş ve bununla ilgli yazımı da yayınlamıştım.

Bu ay ihtiyaçlarıma yönelik ürünler aldım. Sadece 2 parça üründe şımarıklık yaptım ama popüler ve beğenilen ürünlerden biri olunca da dayanamadım.
Burada paylaşacağım ürünler dışında bir de dermokozmetik bir alışverişim oldu. Onunla ilgili ayrı bir yazı yazacağım.

İlk olarak çok merak ettiğim Nib+Fab markasına ait glikolik asit içeren pedlerden aldım.
İndirimli fiyatı 37 liraydı.


Daha sonra hem cildime peeling olarak kullanabileceğim hem de temizlememde yardımcı olacak bir ürün istiyordum. Toz peelingler malum çok popüler. Ben de marka ile tanışmak adına Limonian'dan Angel's Powder isimli toz temizleyiciyi aldım. 50 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdi bir de maske hediyesi vardı . Annem içinse Seamis Royal Jelly Sıkılaştırıcı Maskeyi aldım.
Hediye olarak ise Skinlovers serisinden Cilt tonu dengeleyici ve şeffaflaştırıcı maskeyi seçtim.
Bu maske gerekten şahane . İlk kullanımda dahi cildimi bembeyaz yaptı. Sanırım birkaç tane daha alacağım.


H&M'in hayvan figürlü makyaj süngerleri bir anda popüler oldu. Ben de görünce dayanamadım ve pandalı olanı seçtim. Yanına da uygun fiyatı ile merak ettiğim kaş fırçasını ekledim . Tanesi 7 liraydı.

vee son olarak şampuanım bitmek üzereydi ve stokta da şampuanım yoktu. Ne alsam diye uzun süre düşünüp Organix'de karar kılmıştım . Watsons'a almak için girdğimde Live Clean şampuanlarda da %40 indirim olduğunu gördüm.
Saç serumunu çok beğendiğim için şampuanını da denemek istedim fiyatı indirimde 25 liraydı.

Bu ay fazla abartmamışım sanki.Ne dersiniz ?

12 yorum:

  1. Ben henüz indirimleri bu kadar küçük atlatmayı öğrenemedim galiba :) ama gerekli, az ve öz bir alışveriş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Güzellik ben de indirim öncesinde başka başka şeyler alınca indirimler gözümü çelmiyor. Alışveriş yapmayayım diyorum cidden de mağazalara girmiyorum ama online alışveriş yakıyor beni :)

      Sil
  2. yok gayet iyi bence .-)) güle güle kullan.. şampuan hakkındaki yorumlarını bekliyorum ben de denemek istiyorum ama biraz pahalı fiyatları indirimde alacağım ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım. Ay şampuanı ben de meraktan aldım. Aslında gözümü karartıp Aveda almayı bile düşündüm ama sonra sarstım kendimi " dur ne yapıyorsun " diye:)

      Sil
  3. Güzel alışveriş olmuş bence Gözde'cim, sade ve hedefe yönelik. Azıcık şımarıklık olur arada, sorun değil bence :)) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım. Bu ay şimdiden abarttım ama valla vicdan azabı duyuyorum:)

      Sil
  4. Nib+Fab ürünlerini çok övüyorlar. Ben de denemek için alacağım sonunda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sibel,
      Ben bir süredir kullanıyorum ama aman aman bir etki göremedim. Cyrene pedler daha pahalı olmasına karşın elimdekiler bitince önümüzdeki sene Cyrene alırım:)

      Sil
  5. Bence gayet güzel şeyler almışsın^güle güle kullan. h&m in o fırçasından bende aldım geçen aylarda. rimel fırçası gibi olan kısmını ne kdar sevdiysem kesik kısmını o kadar sevmedim:( hiç renk vermiyo kılları:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ben pomad ile kullandım. NYX fırça ile kıyasladığımda çok beğenmedim ama sanırım jel bir ürün olduğu için pomad ile kullanımı daha iyi . Kaş farı kullanımında renk vermediğini ben de okumuştum ama :)

      Sil
  6. Glikolik pedlerden sanırım ben de alacağım😊 Hepsini güle güle kullan😊😊

    YanıtlaSil