19 Aralık 2016 Pazartesi

Seyahat Makyaj Çantamda Neler Var ? - Aralık 2016



Merhaba,

Birkaç günlüğüne Antalya'ya geldim. Bu defa çok abartmadan ihtiyacıma uygun ürünler alıp bir bakım çantası oluşturdum.

Öncelikle Makyaj Ürünleri ;

Urban Decay Far bazı ve Ulta Nemlendirici Yüz bazı makyajımı sabit tutmak için yanıma aldığım ürünler.
Far olarak Maybelline Color Tattoo Creamy Beige ve Wet n Wild Comfort Zone palet çantama attığım ürünler oldu. Eyeliner olarak Loreali seçtim.
Catrice  retouch light-reflecting kapatıcı , uygulamak için Mini Beauty Blender ve sabitlemek içinse Nars Light Reflecting pudrayı aldım.
Yüzüme hafif renk versin diye son zamanların favorisi Cyrene Renkli Nemlendiriciyi seve seve çantama koydm, E.l.f aydınlatıcıyı da hafif ışıltı katması ve taşıması pratik olduğu için tercih ettim.
Kaşlarım için Nyx Kaş Pomadını , H&M in çift uçlu fırçasını aldım. Ne olur ne olmaz diye bir de Eklips fırçayı atıverdim. Karıştırma fırçası ise Ebay'den aldığım Mac 224 muadili fırça oldu.
Maskarasız olmaz diyip Loreal Superstar maskara ( bazı için ) , Loreal Felline maskara ve Urban Decay Perversion maskara benle geldi. Perversion ve superstar bazın birlikteliği şahane. Bir çok kişi takma kirpik mi taktın diye sordu o derece :)


Cilt bakım tercihlerim ise tam anlamıyla fiyasko oldu. Bilmediğim ürünleri aldım ve böyle olacağını tahmin etmeliydim .Hava ve su değişiminin yanı sıra uçak da cildimi çok kuruttu ve aldığım ürünler yeterli nemi sağlayamadı. Üstelik su değişiminin etkisi ile mini mini sivilecelere merhaba dedi.

Nuxe Nem Serumu : Bu serumu sürmek tam bir işkence. Kokusu inanılmaz yoğun ve erkeksi . Nem konusunda da etkisi olmadı . Sınıfta kaldı.

Nuxe Göz Kremi : Bayılmadım ama en azından idare eden bir ürün.

Darphin Göz Makyaj Temizleyici ve Hassas cilt temizleme sütü : Bu ikiliyi beğensem de göz makyaj temizleyici tek basına bence yeterli temizlemiyor. Yine de iş gördüler.

Webzanem alışverişimde gelen testerlar Rosacure Yüz Temizleme Jeli , nemlendirici ve güneş kremi: Jeli beğendim köpürmüyor ama temizlik hissini sağlıyor. Nemlendiricinin yapısı yoğun olsa da nem verme konusunda pek beğenmedim. Güneş kremininse kıvamını ve hissini beğendim.

Yine Webzanem alışverişimde gönderilen testerlardan John Frieda Şampuan ve maske testerı: Maskeyi beğendim ama şampuana bayıldım. Yeni boyanan saçlarımı yumuşacık yaptı.
Aveda Nemlendirici Saç yağı : Bu yağı baska bir ürünle karışıtırp kullandım ve ikisinin beraber etkisi çok hoşuma gitti. 

15 yorum:

  1. Çok guzel ve kullanisli parcalar secmissin cnm:)

    YanıtlaSil
  2. Kendime not:
    O zaman ne yapılıyor Loreal ve Urban Decay mascaralar en kısa zamanda deneniyor.

    YanıtlaSil
  3. Yok yok ne güzel çanta... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Cyrene'in renkli nemlendiricisi mi var? o_O şaşırdım! Bakayım ona bir! Bir süredir mat fondöten kullanıyordum, resmen nefret ettim cildimdeki kalın tabakadan. Şu karbon peeling ile cildim de epey toparlandı/toparlanacak gibi, hafif ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Cyrene'e bir bakayım çılgınca bir fiyatı yoksa... Cilt bakım ürünleri kötü olmuş ama evet, tester ürünleri denemek için seyahatler hem fırsat, hem de risk :/ Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa en son kutudan çıkmıştı . Ben çok beğendim. Kendi cildim ama daha iyi hali gibi bir görüntü sunuyor . Kapatıcılığı yok ama cilde etkisi başarılı. Fiyatına da baktım 32 liraymış. Çok sevdim :) Ahh testerlar yaktı beni. Bir de üstüne dönünce hava değişimi etkisi ile soğuk algınlığna yakalandım cildim daha da kuru bir hal aldı :(

      Sil
    2. Sana yazdığımda sitede yoktu renkli nemlendiriciler, bugün gelmiş. Ben de aldım valla fiyatı da uygun olunca. Light Beige rengini aldım, inşallah uyar :))) Öptüm çok!

      Sil
    3. Benim tenim de açık , bana uydu . Ay renkli şeyler sürünce rahatsız olan ben o renkli nemlendiricide hiç rahatsızlık yaşamadım. İçerisi tertemiz fiyatı da uygun:) İnşallah sen de memnun kalırsın ablacım. Çok öpüyorum:)

      Sil
    4. Merhaba renkli nemlendiricinin light beige renginin sari alt tona uyabilecegini dusunuyormusunuz?😊 cyrene cok guvendigim bir marka oldugu icin almak istiyorum ama renk endisem var eger denediyseniz mac face and body ile kiyaslama yapabilirmisiniz? Istedigim sey tamda oyle goruntu kalin tabaka istemiyorum ama mac bende cok ciddi sivilce yapiyor cyrene yapmaz diye dusunuyorum 🤔 yanitlarsaniz cok sevinirim iyi gunler :))

      Sil
    5. Mac'in hiö fondotenini denemedim ama Cyrene daha çok renkli nemlendirici bir ürün. Benim cildim ama daha iyisi görüntüsü veriyor. Kapatıcılığı yok gibi. Ben pembe alt tonluyum ama baya beyazım bende sorun çıkarmadıysa başka kimsede çıkarmaz herhalde :)

      Sil
    6. Tesekkurler yanitiniz icin 😇😇

      Sil
  5. Ne güzel tam ihtiyaca yönelik bir çanta hazırlamışsın.Ben seyahat çantalarımı hazırlarken genellikle abartıp pek çok ürün alıyorum yanıma.Sonuç ise çoğunu kullanamadan geri getirmek oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çoğu zaman öyle yapıyordum ama son birkaç seyahatimda toplanmayı öğrnedim. Bu ise en basit çanta oldu benim için. Götürdüklerimin de tamamını kullanmanın gururunu taşıyorum:)

      Sil