6 Mart 2017 Pazartesi

Bioderma Sensibio Maske - Hassas , Kızarık, Nemsiz Ciltler

Merhaba ,
Hassas bir cilde sahip olmanın zorluklarını sürekli yaşıyordum. Şimdilerde ise hassasiyetin yanı sıra bir de kuruluk ve nemsizlik sorunu eklendi. Yüzüm nemlendiricileri adeta su gibi içiyor ve sabah uyandığımda nemli bir cilt yerine kupkuru bir cilt ile karşılaşıyorum.
Nem serumlarının , nemlendiriclerin  tek başına yeterli gelmediğine kanaat getirmiştim ki dermokozmetika imdadima yetişip ; Hassas , kızarık ve nemsiz ciltlere uygun olan Bioderma Sensibio Maske ile beni tanıştırdı. Ben de birkaç kez kullanma fırsatı bulduğum ürünle ilgili bir ön yazı yazmaya karar verdim.

Bioderma Sensibio Maske ; Kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için cilt bariyerini onarıcı, cilde parlaklık ve nem veren, yatıştırıcı bakım maskesidir. Cilt toleransını yükseltmeyi ve kızarıklık sorununu kalıcı olarak yok etmeyi hedefler. Sensibio Mask, kuruluk ve hararet nedeni ile oluşan gerginlik hissinin yok edilmesine yardımcı olur.
Bioderma Sensibio Mask , yoğun kremsi bir yapıya sahip ve kokusuz bir maske.
Ben özellikle cildimin en çok kuruduğu ve kızardığı zamanlardan biri olan duş sonrası rutinime dahil ettim maskeyi. Duştan sonra cildime kalına yakın bir tabaka halinde uyguladım ve 10-15 dakika bekledikten sonra fazlalığın bir peçete veya pamuk ile alıp yüzümü yıkadım. Bioderma Sensibio Maske daha sürer sürmez cildimi rahatlattı ve batma hissini azalttı. Yüzümü yıkadığımda ise cildimin nemli ve yumuşak olduğunu hissettirdi.Duş sonrası yanaklarımda oluşan kızarıklığı gidermede de başarılı oldu.
Maskeden sonra normal bakım rutinime devam edip sabah uyandığımda ise cildimin daha nemli olduğunu görmek beni oldukça mutlu etti.
İlk izlenim olarak Bioderma Sensibio Maske'yi çok beğendiğimi belirtmeliyim. Bu güzel maske ile beni tanıştıran dermokozmetika'ya çok teşekkür ederim.
Şu an dermokozmetika 'da Bioderma ürünlerinde %20 indirimin yanı sıra 2 adet Bioderma ürünü alımına seçili Bioderma ürünlerinden biri hediye.
Dermokozmetika 'da ki Denemeden Alma reyonununa da mutlaka bakmanızı öneririm. Özellikle Phyto ürünleri oldukça uyguna geliyor.

4 yorum:

  1. Cildimin hassaslaştığı dönemler için aklımda olsun o zaman Gözde'cim, iyi gelmesine çok sevindim! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. Benim de ihtiyacım var böyle bir ürüne. O kadar uzun zaman oldu ki bakım yapmayalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma genel olarak memnun kaldığım bir marka:)

      Sil