16 Nisan 2017 Pazar

Maybelline Color Tattoo - Creamy Beige



Krem farları hem kullanımını pratik bulduğum hem de performanslarını başarılı bulduğum için çok seviyorum. Maybelline Color Tattoo krem farlar hem fiyatları hem de satış alanları ile en ulaşılabilir ürünlerden. Ne yazık ki ürünlerin tamamı bize gelmiyor ve boynu bükük izliyoruz. Ülkemize geçen sene gelen mat 3 renkten kendime uygun gördüğüm 2 tanesini aldım. 

Almış olduğum renklerden Creamy Beige ; tam bir sütlü kahve ve tamamen mat. Sürümü ve kıvamı oldukça yumuşak.

Tek başına kullandığımda çok kalıcı değil , özellikle sıcak günlerde göz kapaklarımın katlanma bölgesinde birikme yapabiliyor. Baz ile kullandığımda veya üzerine toz bir far ile geçtiğimde kalıcılığı artıyor. 

Ben özellikle bu farı sürüp ardından katlanma bölgesine Wet'n Wild Comfort Zone paletin sağ en alttaki rengini karıştırma fırçası ile çok az uygulayıp dağıtıyorum. Hem yapması pratik oluyor hem de uğraşılmış makyaj yapılmış  izlenimi veriyor.

İyi ki almışım dediğim bir renk oldu Creamy Beige. Maybelline'in ülkemize gelmeyen o kadar güzel ürünü var ki uzaktan uzaktan izlemek insanın canını sıkıyor.

Sizin en sevdiğiniz krem far hangisi?

4 yorum:

  1. Senin dediin kombinasyonu ben de yapayım, merak ettim! Bu krem far benim de en sevdiklerimden; ve bende de pek kalıcı değil, bazla hallediyorum. Öperim!

    YanıtlaSil
  2. Bu far bende de var ama hala kullanmaya sıra getiremedim. Yapısı gerçekten yumuşacık, mat krem farlar çok sert olabiliyor. Bu rengi güzel yapmış Maybelline😊 Keşke diğer renkleri de gelse.. Güle güle kullan, sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ben en çok on and on bronze rengini seviyorum.Geçenlerde Metallic Pomegrenate rengini aldım.Henüz denemedim ama ondanda umutluyum...

    YanıtlaSil
  4. Creamy beige gerçekten çok sevdiğim ve çoğunlukla tek başına kullandığım bir far :) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil