16 Mayıs 2017 Salı

Cyrene Searene Skin Drink Micellar Su



Sabah makyaj yaparken akşam nasıl temizleyeceğinizi düşünenlerden misiniz? İtiraf etmeliyim ben öyleyim. Akşam yorgun argın gelip makyaj temizlemek işkence gibi gelse de bu aşamayı asla atlamıyorum.

Makyaj temizleme yağları en favori ürünlerim olsa da pratikliği sebebiyle misel suları da zaman zaman tercih ediyorum. Cyrene ürünlerini çok sevdiğimi ve memnuniyetimi her fırsatta dile getiriyorum.Temiz içerikleri ile cildime iyi gelen markaların başında geliyor . 

Cyrene Searene serisinden misel su aldığım kampanyalı kutuların birinden çıktı. Artık bitirmeye yaklaştığıma göre hakkında görüşlerimi paylaşma zamanı geldi. 

"İçeriğindeki mikro misel tanecikleri ile gün boyu ciltte biriken yağı, kiri,tozu ve makyajı nazikçe temizlerken güçlü yapılandırıcı ve antioksidan özellikleri olan yosun ve papatya özleri ile de cildi rahatlatarak serbest radikallerin nötralize edilmesine yardımcı olur. Ayrıca Hyaluronik Asit içeriği sayesinde cilde nem katarak ipeksi bir hissiyat bırakır. Göz yakmayan ve kirpik dökmeyen bir formüle sahiptir." 


Misel suların kullanımını pratik bulsam da göz makyajını temizleme konusunda hep yetersiz gelmişlerdi bana. Cyrene Searene Misel Su ile bu görüşlerim tamamen değişti. Ben çoğunlukla  bir parça pamuğa döküp gözlerimin üzerinde 30 saniye kadar bekleterek makyajımı temizledim.  Searene misel su göz makyajımı diğer muadillerine göre çok daha başarılı bir şekilde çıkardı. Cildimi temizlemesini ve yapış yapış his bırakmamasını da ayrıca beğendim. Kesinlikle gözlerimi yakmadı ve kirpiklerimi dökmedi. Yumuşak yapısı sayesinde cildimi rahatlattı .

Tüm bunların yanı sıra eksi diyebileceğimiz tek bir nokta var bence o da fiyatı.
200 ml Cyrene Searene Misel Suyun fiyatı 65 lira. 
Cyrene ürünlerini incelemek ve satın almak için tıklayınız..
Benim favori makyaj temizleme ürünüm ise Cyrene Cleansing Oil. Eğer makyajınızı zorlanmadan , hızlıca temizlemek istiyorsanız buraya tıklayarak ürünü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben bu ürünü kullanmış; ancak hiç makyajımı temizlememiştim :) Tonik niyetine kullanıyordum :) Artık Cyrene almayı tercih etmiyorum, ama aklımda olsun Gözde'cim! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. cyrene ürünlerini beğeniyorum :-))

    YanıtlaSil