18 Nisan 2013 Perşembe

Maybelline Affinitone Concealer



Merhabalar. Bugun sizlere bu urunu tanitacagim. Bu benim ilk concealerimdi. Goz cevremde bir sorun yok ama cok gec yatip erken kalktigim icin ten rengimden daha koyu bir hal alabiliyor ve bu da yorgun gozukmeme ve goz makyajimin hos gozukmemesine neden oluyor . Benim concealer kullananmamdaki amac yorgun goruntuyu silmek ve goz makyajimi on plana cikarmak ve aydınlık gözükmesini sağlamaktı . Bu ürünü korkarak tereddüt ederek acaba göz çevreme zarar verir mi yağ bezesi yapar mı diye düşünerek almıştım .  Peki ben urun hakkinda ne dusunuyorum . Kapaticilği orta düzeyde benim istediklerimin bir kısmını yerine getiriyor göz cevremin rengi düzeliyor makyajım daha hoş gözüküyor ama sanki istediğim o aydınlık görüntüyü vermiyor gibi geliyor . Yoğun morluk sorununuz varsa yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Fazla sürmedeğimde goz kapağımda ve göz altımda birikme yapmıyor ,kalıcılığı da gün içinde sizi idare edebilecek düzeyde , yağ bezesi oluşturmaya yatkın bir göz cevrem var ve öyle bir sorunla da karşılaşmadım . Genel olarak bu ürünü beğeniyorum bitmek de üzere tekrar alır mıyım emin değilim başka ürünler denemek istiyorum fiyatı en fazla 18 liradır diye düşünüyorum .

4 yorum:

  1. benim yıllardır favori concealerım. dayanıklı, çizgilere dolmaz falan miss:) rahat 4.,5. kutuyu kullanıyorumdur. bu sefer 1 ton koyusunu almışım nedense... yazı bekliyorum kullanabilmek için:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende en acik tonunu alsam belki daha cok isime yarardi diye dusunuyorum ama cizgilere dolmama konusunda kesinlikle basarili :-)

      Sil
  2. benimde favorı concealerimm..benim bitmesine çok az kaldı..tekrar alacağım kesinlikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzeldi gercekten ama ben daha hafif yapili aydinlatici ozelligi olan bir urun almayi dusunuyorum , indirim olursa hemen al canm , umarum indirim olur bu arada :-)

      Sil