25 Eylül 2013 Çarşamba

Minik Bir Yakınış Guncelleme

Merhabalar.
Pazar gunu  Minik Bir Yakınış yazısı yazmıstım. Olayı hatırlamak isterseniz ve okumadıysanız tıklamanız yeterli.  
Sizlere gelişmeleri paylaşacagımı soylemiştim.Yasanan olay hosuma gitmemişti cunku dunyaca unlu buyuk bir firmada yasanan karışıklıklar diger firmalara oranla daha da goze batar ki bende o gun  alısveriş merkezine hem  bu urun hakkında  bilgi alıp hemde  deneme boy urunu almak  gitmiştim ama elim bos dondum o kadar gittigimle kaldım .  Aksam eve geldigimde de Lancome Turkiye'ye durumu anlatan bir mail attım.  

Dun oglene dogru telefonum caldı ve Lancome'dan Antalya satıs sorumlusu P... Hanım aradı . Dun gorustugum kişi de kendisiymiş telefonda konusurken de  tanıdı beni ve olayla ilgili cok ozur dileyip gercekten deneme boy urunlerle ilgili bilgisi olmadıgını karışıklık oldugunu soyledi . Benim gittigim magazaya deneme boy urunler  gercekten gelmemiş. Bugun kargodaymıs ve urunler geldiginde ya magaza bana ulasacakmıs ya da P.... Hanım beni arayıp bilgilendirecekmiş ve gidip deneme boy urunden alabilecekmişim. Ayrıca yasanan olaydan oturu kendisi bana Lancome urunleri ile cilt bakımı yapmayı teklif etti bende kabul ettim. Kendisi beni arayıp bu konuda da bilgilendirecekmiş. 

Karmasıklık hosuma gitmemişti ki yorumlardan okudugum kadarı ile sizlerin de gitmemişti haklıyız cunku tuketici olarak bizlere vaad edilen seyler karşılıksız cıkınca firmaya olan guvenimiz sarsılıyor haklı olarak . Ben geri donusu bile beklemiyordum hatırlarsanız fakat mail atmayıp bana telefonla geri donmeleri hosuma gitti acıkca soylemek gerekirse . Ayrıca blogumun oldugunu mailde belirtmemiştim yani sadece blog yazarlarına ozel bir muamele degil belli ki bu . Gelismeleri tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum .

6 yorum:

  1. heeh şöyle insan olsunlar!! ;)

    YanıtlaSil
  2. Aferin onlara, birde diğer firmalara mı yapsak bunu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tam olarak geri donus almadan aferin demeyi dusunmuyorum ben ama bu sekilde davranan baska firmalar olursa bence de mail atıp durumu anlatmalıyız .)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Mericim bakalım tekrar geri donmediler daha onlar tekrar geri donmeden ben olumlu bir sey diyemecegim :)

      Sil