5 Aralık 2013 Perşembe

Nivea S.O.S El Kremi

Merhabalar.

Kıs yaklasıyor hatta bir cok bolgemizde etkisini gostermeye başladı . Soguklar ile birlikte cildimiz , ellerimiz , yuzumuz kuruyor. Kuruluk ise hem erken yaslanmaya hemde sızlamalara , acımalara neden oluyor . Bu yuzden bugun ki konugumuz Nivea S.O.S El kremi .  
 Bu kremi ben sadece bir kez denedim. Ellerimde cok yogun kuruluk sorunu yasamıyorum ama yasayan takipcilerim vardır diye dusunerek sevgilişkomun kullandıgı bu kremi sizlere onun ifadeleriyle yazmaya karar verdim. 
Oncelikle soylemeliyim ki benim sevgilimin elleri asırı derece kuruyor ve onu cok rahatsız ediyor. Bir cok krem ve yontem denediysek de ne yazik ki işe yaramadı. Bu yuzden iyi nemlendiren bir krem arayısına girmiştik . Bu krem ile ilgili guzel yorumlar okuyunca almaya karar verdik. 
Nivea'nın krem ile ilgili vaatleri:


Peki bu vaatleri yerine getiriyor mu ? Ne derecede getiriyor bir dinleyelim. 
"Kremin kıvamı cok yogun vazelinimsi gibi . Suruldukten sonra hemen emilmiyor bir miktar kalıyor fakat elde kotu bir hisse neden olmuyor ayrıca Yaglı bir his de bırakmıyor .Daha cok tabaka bırakıyor gibi ama bu da rahatsız etmiyor. Kıvamı yogun oldugu icin ele kolay yayılmıyor bu yuzden dusunuldugunden azıcık daha fazla kullanmak gerekiyor. Suruldugu anda gercekten cok kuru elleri rahatlatıyor ve yumusatıyor. Gunde 1 kez kullanıldıgında bile kuruluklar geciyor fakat 2 kez kullanıldıgında cok daha iyi etki gosteriyor. Eller temiz berrak gozukuyor. Klasik Nivea kokusunda fakat biraz daha hafif . 

Elleriniz kuru ve yıpranmıssa , iyi nemlendiren , yaglı his bırakmayan bir krem arıyorsanız tavsiye ediyoruz. Kremi Gratis'ten yanında dudak kremi ile birlikte 10 liraya almıstık. 

6 yorum:

  1. Benim ellerim kuru değil ama annem için nemlendirici krem bakıyordum. Nivea ile Neutrogena arasında kaldım hangisini alacağım bakalım :)) Güle güle kullan kuzum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neutrogena nasıl bilmiyorum bebişim ama nivea'dan gayet memnunuz biz . Tavsiye edebilirim :))) <3 opuyorum :)

      Sil
  2. Kış geldi birde üstüne benim kaç haftadır bitmek bilmeyen ev temizliğim yüzünden ellerim mahvoldu ne sürsem fayda etmiyor 2 dk sonra gene suyun içine giriyor garipler :/ bu gece yatarken pişik kremi sürmeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım vazelin veya pişik kremi surup ellerine corap gecirip yatasan belki fuzelebilir:)

      Sil
  3. Burada okuyup Gratis'e gittiğimde aldım ve çok sevdim ben bu kremi.Kuru ellerime çare oldun bebiş teşekkürler :)
    Neutrogena kadar kadar yapış yapış değil,insanı rahatsız etmiyor.Kuruma konusuna ise çözüm oldu bence. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım ya memnun kalmana iyi gelmesine cok sevindim. Kuru ellerin ne cektigini bir tek kuruyanlar bilir herhalde. Benim cok yogun kuruma sorunum yok ama azıcık kurusa bile canım yanıyor . Kuru ellerin derdi cok fazlaaa :))

      Sil